(VIDEO) NADREALNA POTERA USRED ŠPICA: Bežao od policije i upropastio SEDAM automobila, POVREĐENO više od 10 ljudi!

Autor:

Svet

05.08.2021

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje 14 ljudi je povređeno u policijskoj poteri kada je osumnjičeni svojim automobilom izlupao sedam drugih vozila bežeći od njujorških snaga reda i zakona.

Republika

Foto: printscreen/NYPost

 

Policajci su pokušali da zaustave vozilo sa zatamnjenim staklima čiji vozač je pušio marihuanu oko 5 popodne na Fordhem Roudu, a onda su se stvari zakuvale.

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama mogu se videti policajci koji pokušavaju da zaustave zeleni automobil koji se kretao u suprotnom smeru.

Vozač spomenutog automobila zatim, uz škripu guma, pokušava da pobegne, ali ubrzo udara u vozila "zaglavljena" u gužvi oko njega.

Policajci su nakon toga potrčali za njim sa izvučenim pištoljima, zahtevajući od njega da "napusti vozilo" i pokušavajući da otvore vrata.

On zatim ubacuje kreće u rikverc i udara nekoliko automobila da bi na kraju ponovo krenuo napred i zakucao se pravo u bok drugog vozila.

U očajničkim pokušajima da se izvuče iz gustog saobraćaja, pokazuje video, vozač koristi trotoar kako bi umakao policijskim snagama, što mu je, po svemu sudeći, i uspelo.

 

 

Na samom kraju snimka možemo videti ljude koji se zaustavljaju kako bi kamerama zabeležili nesvakidašnju scenu.

Automobil je kasnije pronađen nekoliko kilometara dalje od mesta incidenta.

Do ovog trenutka niko nije uhapšen, a istraga se odvija, poručili su iz policije, prenosi Njujork post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading