KONAČNO OTKRILE ISTINU: Džejlina majka podržala odnos ćerke i Marije Šerifović! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2021

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović i Džejla Ramović našle su se nakon takmičenja ''Zvezda Granda'' u kojem je Džejla pobedila, na meti kritika javnosti i spekulacija da su u emotivnom odnosu, te da Džejlina majka nije u dobrim odnosima sa Šerifovićevom, a sada su odlučile da stanu na put pričama i otkriju istinu.

Republika

Foto: instagram.com

Džejlina majka konačno otkrila šta misli o Mariji Šerifović

 

Džejla Ramović i njena majka našle su se na udaru javnosti pre dve godine, nakon Džejline pobede u ''Zvezdama Granda'' kada su svi brujali o njenoj navodnoj emotivnoj vezi sa mentorkom Marijom Šerifović.

Ramovićeva je priznala da joj je to teško palo, ali da joj je porodica u tim trenucima bila najveća podrška. Spekulisalo se i da je njena porodica, naročito majka besna na Mariju, ali kada je Džejla objasnila da Marija i ona imaju isključivo prijateljski odnos i da želi saradnju sa njom, majka ju je podržala u tome i stala uz ćerku, ali je njen odnos sa Marijom ostao nedorečen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EDITA (@editaramovic)

 

One su ipak odlučile da nagađanjima i pričama stanu na kraju, te je Marija na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa plaže gde nazdravlja sa  Džejlom i njenom mamom Editom, koje ne skidaju osmeh sa lica, na ovaj način pokazale su svima da su u odličnim odnosima i da među njima nema zle krvi.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija, Džejla i Edita uživaju i ne skidaju osmehe sa lica

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading