POPOVIĆ ZBOG CECE ŠUTNUO KARLEUŠU: Oglasili se članovi žirija, OVA ODLUKA JE PUN POGODAK!

Autor:

Zabava

02.09.2021

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona Zvezda Granda koja počinje 18. septembra biće puna promena. Naime, Jelena Karleuša više neće biti član žirija, a umesto nje folk diva, Svetlana Ceca Ražnatović pridružiće se projektu ''Zvezde Granda''

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-Stock

Ceca novi član žirija Zvezda Granda, Karleuša odlazi

 

Nova sezona "Zvezda Granda" startovaće 18. septembra, a učesnike i gledaoce čeka spektakl već na početku jer će u žiriju od sada biti i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović umesto Jelene Karleuše. Kako su saopštili iz "Grand" produkcije, izmenjena ekipa će birati nove mlade zvezde, a u ovoj sezoni Ceca će zameniti dugogodišnju članicu žirija koja je nizala najviše skandala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Karleuša neće više biti član žirija Zvezda Granda

- Jelena je saopštila da više ne može da žirira, ali na njeno mesto dolazi više nego adekvatna zamena. Saša je uložio sve napore da se pobrine za to da Ceca pristane da žirira, ali tu nije bilo problema jer se ona ponela kao pravi profesionalac. Takav kalibar zvezde može samo da doprinese takmičenju da sve postane bolje i gledanije. Ceca je već žirirala u sličnim takmičenjima, tako da za nju nema problema - priča nam izvor.

Republika

Foto: Promo

Produkcija Zvezda Granda veruje da je Ceca pravi izbor za novog člana žirija Zvezda Granda

- Cecina sjajna muzička karijera i iskustvo zajedno sa znanjem koje ima biće sigurno vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičenju. Njeno prisustvo u žiriju će doneti novu energiju, u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija "Zvezde Granda" biće gledanija nego ikad. Pored ove novosti u sastavu stručnog žirija, pripremilo se još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija, a u novu sezonu ulazimo s vizuelnim identitetom. Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saše Popovića, kao predsedavajućeg, tu su i Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili, dok će u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković i Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David - kažu iz "Granda".

Republika

Foto: Srpski telegraf

 

 

Mili: "Grand" će profitirati od Cece

Novi direktor "Granda" Aleksandar Milić Mili tvrdi da je Ceca pravi izbor za novu sezonu.

- Ceca je pun pogodak i drago mi je što će biti deo žirija. Radujem se njenom dolasku. Taj nivo zvezde i treba da bude s nama i sigurno je da će "Grand" mnogo profitirati od nje. Zvezda njenog kalibra biće pravi izbor za ovakav projekat i verujem da će kandidatima da daje savete iskreno, profesionalno i direktno. Želimo joj dobrodošlicu, spremamo dosta noviteta, tako da gledaoce čeka pravi spektakl od 18. septembra - rekao je Mili za Srpski telegraf.

Muzički urednik Snežana Đurišić kaže da je Ceca dobro došla, te da jedva čeka da počne nova sezona:

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Snežana Đurišić podržala Cecin dolazak u žiri Zvezda Granda

- Kao muzički urednik "Zvezda Granda", ne spadam u deo produkcije koji se bavi ovakvim vrstama odluka i promena. Smatram da svako ko je stručan i kompetentan, ko ima uspešnu karijeru, ko vredno radi i voli svoj posao, zaslužuje da bude deo žirija "Zvezda Granda" i svakako je to svako ko je sedeo i ko će sedeti na tom mestu. Ceca je svakako umetnik koji spada u ovu kategoriju i, kao takva, jeste dobro došla.

Bosanac je za Srpski telegraf rekao da mu je drago što dolazi Ceca i dodao da je od nas čuo novosti.

Republika

Foto: instagram.com/d.s.bosanac_official

Bosanac ne krije sreću zbog Cecinog dolaska u žiri Zvezda Granda

- Super je što Ceca dolazi da unese novu energiju. Već neko vreme sam na odmoru, pa nisam znao da je već odlučeno ko će da zameni Karleušu. Biće to super sezona, drago mi je da uskoro počinjemo da radimo i stvarno se radujem - rekao je kompozitor za našlist, a oduševljenje nije krio ni Đorđe David zbog dolaska folk zvezde:

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Đorđe David veruje u ispravnost odluke produkcije da Ceca bude deo žirija Zvezda Granda

- Produkcija "Zvezda Granda" odlično radi svoj posao, pa verujem da će dolazak Cece Ražnatović biti pun pogodak. Biće to dobar šou, a najvažnije je da nastavimo da budemo objektivni kad je ocenjivanje takmičara u pitanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dejan

02.09.2021 18:27

sramota .... uzeli pinkoku ....

Odgovori 25 12
Slavica

03.09.2021 09:43

Ma koliko mrzili Jelenu ali bez nje nece biti nikakva gledanost,ja je volim kao coveka ona ima dusu a to njenjno ponasanje u ziriju i u privatnom zivotu je velika razlika,ona je zena sa veliki srcem.

Odgovori 24 13