ŽELJKO SE NE ZAJE*AVA, RADONJIĆ JE OPASAN TIP: Pitali su Hrvata o Večitima, on najavio pravi RAT i CIRKUS!

Autor:

Sport

02.09.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan vodiće veliku bitku za prsten u ABA ligi sledeće sezone, kao i za trofeje na domaćoj sceni, a Večite je analizirao hrvatski košarkaš Krunoslav Simon.

Foto: Starsport

Kapiteni Partizana i Crvene zvezde Rade Zagorac i Branko Lazić

Iskusni Hrvat je za tamošnji podkast "Inkubator" rekao da očekuje velika uzbuđenja u narednoj takmičarskoj godini jer su se crno-beli ozbiljno pojačali, posebno u vidu povratnika na klupu, trofejnog stručnjaka Željka Obradovića.

 Uh, biće veliki “fajt”. Vidim da je Partizan ušao ozbiljno u ovu sezonu. Pratim evropsku košarku, pratim šta se dešava u Srbiji, vidim koji igrači potpisuju i biće veoma interesantno. Baš me zanima kako će to da izgleda, Željko Obradović sigurno nije došao u Partizan da bi se malo zajebavao u Beogradu. S druge strane Dejo Radonjić je takođe opasan tip, trener koji je pravi fajter i ima karakter tako da će da bude baš interesantno – rekao je Kruno Simon i dodao da se nada da će sve da “pršti”, ali samo na terenu:

Republika

Foto: Euroleague.net

Košarkaš Efesa Krunoslav Simon očekuje burnu košarkašku sezonu

– Zanima me kako će to da izgleda, samo da ne izađe iz sportskih okvira. Najbitnije je šta će da bude na terenu, tu je Željko, tu je Dejo to će da bude “ok”. Plaši me taj folklor sa strane, mediji, to će sigurno da bude cirkus, ali mene isključivo zanima samo teren. Partizan će posle gro godina ozbiljno da zapreti Zvezdi, ali se neće Zvezda predati – zaključio je hrvatski košarkaš.

Večiti rivali gaje velike ambicije i u Evropi. Crvena zvezda će pokušati da se domogne što boljeg plasmana u Evroligi, dok će Partizan juriti povratak u elitno takmičenje putem Evrokupa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading