SPREMA SE NOVA MEGA BOMBA: Zvezda kontaktira Mozlija!

Autor:

Sport

31.08.2021

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već nekoliko dana nije bilo bombi u domaćoj košarci koje su do sada plasirali večiti rivali Crvena zvezda i Partizan. Ali prema najnovijim informacijama sprema se jedna "mega-eksplozija" . Naime, košarkaški klub Crvena zvezda navodno je zainteresovana za centra Partizana Vila Mozlija!

Republika

Foto: Starsport

Iz Partizana u Zvezdu, opet?

Mozli nije u ozbiljnijim planovima novog trenera Partizana Željka Obradovića, zapravo, pitanje je kakvo je njegovo zdravstveno stanje, ali ukoliko je sve u redu, mogao bi da se otisne u redove najvećeg rivala - Crvene zvezde - javlja italijanski novinar Luka D'Alesandro.

 

 

U poslednje vreme, često se događalo da igrači koji su nosili dres jednog od najvećih rivala pređe u redove drugoga od Stefana Jankovića, pa do Nemanje Dangubića, Korija Voldena i Kevina Pantera...

Mozli je i dalje zvanično košarkaš Partizana, ali kako je rekao Obradović, za sada nije poznato kakva je njegova budućnost u ovom klubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading