PANTER JE STIGAO I ODMAH IZNENAĐEN: Zar se kod Željka trenira tri i po sata dnevno?

Autor:

Sport

15.08.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno od najvećih i najzvučnijih pojačanja Partizana ove sezone, američki košarkaš Kevin Panter stigao je u Beograd gde će da se pridruži ekipi koja je počela sa treninzima.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen/BC Partizan TV

Kevin Panter

Panter drugi put igra u našoj zemlji, jer je ranije nosio dres Crvene zvezde.

- Dobar je osećaj biti ponovo ovde. Video sam meni poznate stvari. Znam dovoljno o svemu, ali želim da naučim još više. Srećan sam i jedva čekam da počnem da radim - rekao je Panter za klupsku televiziju.

Zatim je usledila i konstatacija da njegovi novi saigrači već danima treniraju po tri i po sata dnevno, pa se samim tim nametnulo i pitanje da li Panter spreman za to.

- Tri i po sata? Svi moraju da rade ono što treba. Moramo da budemo spremni za dobru godinu.

Kevin je istakao i da jedva čeka da počne sa treninzima i upozna Željka Obradovića. 

- Naravno da sam uzbuđen i jedva čekam da radim sa Željkom. Sviđa mi se što ću ponovo igrati sa Lidejom. Dobro smo se slagali u Milanu. Lepo je što ćemo ponovo da sarađujemo - istakao je Panter i dodao:

- Za mene je sve ovo motiv više, treba da izađeš na teren, da se zabaviš i radiš ono što voliš. Želim da pobeđujemo, da imamo dobru sezonu. Uvek sam pobeđivao do sada, želim da osvojimo što više trofeja - zaključio je Kevin Panter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading