SVE JE SPREMNO ZA JURIŠ: Partizanovo NBA pojačanje STIGLO U BEOGRAD!

Autor:

Sport

14.08.2021

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovosezonsko veliko (NBA) pojačanje Partizana je između ostalih i Radions Kuruks, koji je stigao u Beograd.

Republika

Foto: Starsport

Velika su očekivanja. 

Letonski šuter koji je igrao za Hjuston, Bruklin i Milvoki se predstavio za klupsku televiziju i izneo očekivanja za sezonu od koje se mnogo očekuje.

-  Nije mi prvi put u Beogradu. Bio sam jednom kada sam sa Barselonom doputovao na meč protiv Crvene zvezde. Upoznat sam malo sa gradom, ali i klubom - istakao je  Kurus.

Nekadašnji NBA igrač je zatim otkrio je da su mu dva bivša igrača Partizana već dosta pomogla.

- Klub je sjajan. Čuo sam dosta o navijačima, pričao mi je Davis Bertans o svemu. Najviše mi je on saveta dao. Bogdan Bogdanović mi je takođe udelio nekoliko saveta. Njih dvojica su mi u ovom momentu pomogli, Bogdan mi je rekao da mogu da ga pozovem uvek ako mi bude bila potrebna pomoć.

Kuruks je zatim govorio i o novom treneru crno-belih, trofejnom stručnjaku Željku Obradoviću. 

- Znam da je trener Željko dosta strog i intenzivan. Znam da će biti izazovno, ali verujem da ću se brzo prilagoditi. On je bez dileme legenda u Evropi. Nisam bio u NBA ligi dve godine, nisam previše igrao. Potrebna mi radost dok igram košarku i zbog toga sam došao u Partizan. Očekujem dosta, očekujem trofeje - zaključio je Radionis Kuruks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading