OBRADOVIĆ NAJAVIO NOVE BOMBE: Fali nam par igrača da KOMPLETIRAMO TIM (VIDEO)

Autor:

Sport

09.08.2021

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan danas je i zvanično počeo pripreme za novu sezonu, održan je i prvi trening koji je predvodio novi trener crno-belih Željko Obradović.

Republika

Foto: YoutubePrintscreen

Obradovič vodi trening Partizana

Od dolaska Obradovića za klub iz Humske potpisali su Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Ledej, Rodions Kuruks, Dalas Mur i kao poslednji Alen Smailagić.

Ipak, na prvom treningu u novoj sezoni Obradović je uglavnom radio sa mladim košarkašima, dok će se većina igrača priključiti timu od iduće sedmice.

- Skupili smo mlade igrače da vidimo ko bi mogao da se priključi i bude deo tima tokom priprema, a onda i u toku sezone. Imamo neke igrače sa strane koje želimo da vidimo. Tu su i ovi koji će nadam se biti mnogo važni ove sezone. Vreme radi za nas - rekao je Željko Obradović za klupsku televiziju.

Upitan o tome kako izgleda plan Parizana u narednom periodu, Obradović je "kao iz topa" odgovorio.

- Kakav je plan? Plan je dobar. Sledeće sedmice idemo na Zlatibor, bićemo tamo 12 dana, pa se vraćamo u Beograd i kreću pripremne utakmice. Priključiće nam se ostali koji nisu tu i da vidimo možemo li da kompletiramo tim jer nam fali par nekih igrača da bi to bio tim za sledeću sezonu - poručio je trener Partizana iz čijih reči se može zaključiti da crno-beli rade na novim pojačanjima. 

Foto: YoutubePrintscreen

Velika trojka Partizana - Obradovič, Savić i Mijailović

Sportski direktor Zoran Savić istakao je da bi verovatno tim bio kompletiran da su ranije uspeli da dovedu trenera, ali i da se neće skrivati iza njega nego prave ekipu koja će funkcionisati kao familija.

- Sačekaćemo još malo da kompletiramo tim - dodao je direktor Partizana.

Sa druge strane prvi čovek kluba Ostoja Mijailović obratio se igračima i trenerima na početku sezone, poručivši da je svima predočio ciljeve za iduću sezonu i da su oni veoma jasni.

- Bitno je da svako radi svoj posao, a da se sledeće godine u ovo vreme vidimo sa ispunjenim rezultatima. Znamo da je konkurencija velika, ali ja verujem u Željka Obradovića. Tim ćemo kompletirati kroz naredne dane, očekuje nas zanimljiva sezona. Bilo je bitno da se smiri ova situacija sa korona virusom, mi imamo armiju navijača, potrebna nam je podrška i koliko je falila videlo se prošle sezone - kazao je Mijailović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading