NIJE POSLUŠAO KUMA: Duda Ivković OTRKIO šta je poručio Obradoviću pred dolazak u Partizan!

Autor:

Sport

05.08.2021

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Duda Ivković otkrio šta je poručio Željku Obradoviću pre nego što je preuzeo Partizan.

Republika

Foto: Starsport

Reči slavnog stručnjaka.

I dalje u javnosti vlada oduševljenje zbog odluke najtrofejnijeg evropskog košarkaškog trenera Željka Obradovića da ponovo preuzme Beogradski Partizan. Ipak, kod onih iskusnijih stručnjaka kao što je legendarni Dušan Duda Ivković to je bio veliki rizik.

Slvani košarkaški stručnjak je u intervjuu za Novosti otkriova da je bio prilično iznenađen odlukom Obradovića.

- Razgovovarali smo o tome pre nego što je doneo tu odluku, mi smo kumovi i vemoa smo bliski. Rekao sam mu da je to veliki rizik, ali i da je jako dobro za našu košarku. Preovladala je Željkova velika i prevelika ljubav prema Partizanu - otkrio je Duda Ivković za Novosti. 

Kao što je i sa svakom velikom odlukom slučaj, tako i sa ovom Obradovićevom, odmah je krenulo u javnosti da se "vaga" koliko može da izgubi a koliko da dobije. 

- Ne verujem da može nešto da izgubi. Šta bi mogao da izgubi? Iza Željka stoji jedan ogroman rad, fantastični rezultati, tako da nema šta da izgubi. Verujem u njegov rad, može samo da pomogne Partizanu i našj košarci. Željko smatra da Beograd poseduje dovoljno kapaciteta da ima dva kluba u Evroligi - istakao je Ivković. 

Foto: Starsport

 

Ivković je zatim sagledao situaciju oko bombastičnih pojačanja koje potpisuju za Partizan ali i za Zvezdu. Neretko, to su i košarkaši koji imaju iskustva u igranju u oba beogradska tima. 

- To ne bi trebalo da se pretvori u nešto što izlazi iz okvira zdrave konkurentske trke. Verujem da će jaka Zvezda pomoći jakom Partizanu i da će oni uspedi da se izbore da imamo dva kluba u Evroligi - zaključio je Dušan Duda Ivković. 

Sada več ponzionisani košarkaški trener Dušan Ivković u svojoj vitrini trofeja ima dva pehara Evrolige, čak četrnaest klubskih trofeja dok sa nacionalnim timom Jugoslavije ima tri zlata i jedno srebro sa Evropskih prvenstava, zlato sa Svetskog prvenstva, srebro sa Olimpijade i jedno zlatno odličje sa Univerzijade. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading