MARINA VISKOVIĆ HITNO PRIMLJENA KOD HIRURGA: Pevačica uradila zahvat na licu, isplivala fotka sa klinike! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

15.08.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marina Visković rešila je problem koji je imala sa usnama.

Republika

Foto: instagram.com

Marina Visković u bolničkom krevetu

 

Pevačica Marina Visković Viskoza hitno je otišla na jednu privatnu kliniku kako bi uradila estetski zahtav koji joj je bio preko potreban.

Naime, poznato je da su pevačice ranijih godinama odlazile kod plastičnog hirurga koji bi im tada ubrizgao biopolimer, poznatiji kao silikon u usne, kako bi one izgledale punije i sočnije. Međutim, niko ni slutio nije da će se taj materijal zabraniti, osim u nekoliko država, pa smo i mi jedna od njih. 

 

 

Marina je bila jedna od tih devojaka koje je imala biopolimer u usnama, koji je rešila da sredi, kako bi joj usne izgledale lepše i bolje. 

Ona je otišla kod jedne poznate doktorke na Voždovacu, gde se podvegnula zahvatu da se sredi ,,kuglica" koja se vremenom stvara. Do takozvane ,,kuglice" može doći udarcem, ujedom ili nepravilnim održavanjem usanam.

 

 

Viskovićeva je objavila fotografiju na svom Instagram storiju, gde je objasnila svojim pratiocima šta se desilo sa njenim usnama. 

- Poslednji pozdrav za moju budžicu, posebna radost za šminkere - napisala je Marina

Republika

Foto: instagram.com

Marina Visković uradila esteteski zahvat

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading