VESNA ZMIJANAC NE ZNA ZA KRIZU: Pevačica pukla vrtoglavu sumu novca za novi LUKSUZNI STAN!

Autor: Republika

Zabava

14.08.2021

18:20

Pevačica Vesna Zmijanac za razliku od svojih kolega koji poslednjih godinu dana kukaju na finasijsku krizu koja ih je zadesila, nema te probleme, te je odlučila da za penthaus u Beogradu izdvoji neverovatnu sumu novca od 360.000 eura.

youtube.com/printscreen

Vesna Zmijanac

 

Pevačica Vesna Zmijanac jednim potezom demantovala je navode njenih kolega da su upali u finansijsku krizu nakon što nisu imali nastupe godinu dana zbog Korona virusa.

Naime, Vesna je kupila penthaus u luksuznoj zgradi u centru Beograda, za koji je dala neverovatnih 360.000 eura, prenosi Svet. 

Vesna je oduvek pametno investirala novac. Svesna je da cene nekretnina u Beogradu rastu, a posle konsultacija sa prijateljima, shvatila je da je bolje da kupi stan nego da joj novac oročen stoji u banci sa malim kamatama. Ona je uzela nekretninu u izgradnji, tako da je i cena bila malo povoljnija, oko 3.000 evra kvadrat. Sada se privode kraju grubi radovi, a njoj se ne žuri – rekao je izvor blizak pevačici.

 

 

 

 

–Penthaus je površine oko 120 kvadrata. Imaju ogroman balkon, bazen. Ma, san snova. Zgrada ima recepciju, veliki lobi, obezbeđenje. To je kao hotel, na ozbiljnom luks nivou. Vesna bi da se Nikolija i Relja sa decom presele tamo, zet je zadovoljan i ovim gde su sad, ali deca bi imala veći komfor. Stanove na Vračaru mogu da iznajmlju ju i lepe pare uzmu od kirija. A Vesna će verovatno i dalje biti na Bukulji, gde je našla svoj mir. Ima svoju bašticu, udomljuje pse, uživa u prirodi i tišini. To je njen raj.

 

Komentari (0)

Loading