NEVEROVATNA SUDBINA GLUMICE IZ VOJNE AKADEMIJE: Priča iza kamera ŠOKIRALA stanovnike čak DVA KONTINENTA! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudbina jedne od glumica iz popularne serije "Vojna akademija" potpuno je šokirala javnost na čak dva kontinenta!

Republika

Foto: printscreen

Zahvaljujući ulozi u seriji "Vojna akademija" ova glumica našla je svoju porodicu!

Glumica i instruktorka joge Baja Bague Namkose je konačno se sastala sa svojom porodicom pre nekoliko godina, kada je posetila Centralnoafričku Republiku, priligom igranja u populaarnoj seriji "Vojna akademija".

Naime kako kaže Baja, njen otac napustio je Centralnoafričku Republiku kada je došao u Beograd da studira:

- Moj tata je došao u Srbiju iz Centralnoafričke Republike da studira, ostao je ovde i potpuno prekinuo kontakt sa celom familijom u Africi, tako da ja nikakav kontakt nisam imala sa njima. Na snimanju je jedan moj dragi kolega stavio fotografiju na Fejsbuk sa lokacijom Centralnoafrička Republika Bangi. Meni su prijatelji počeli da čestitaju što sam konačno uspela da stupim u kontakt s rodbinom. Bilo mi je jako neprijatno… 

 

 

Međutim sudbina je uzela stvari u svoje ruke, te je rođena sestra njenog oca videla je sliku na društvenoj mreži i rešila je da kontaktira svoju bratanicu.

- A onda je moja rođena tetka sa tatine strane videla tu sliku. Usledio je poziv koji me je jako obradovao. Spojili smo se i zbog “Vojne akademije” sam našla rodbinu- objasnila je popularna glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading