GOCA BOŽINOVSKA BESNA NA SNAJKU BOJANU KAO ZVER: Pevačica odlučila da zavede red u kući! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.08.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Goca Božinovska otkrila je da bi Bojana Rodić volela da napravi malu svadbu, zbog čega se ona iznervirala.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Bojana i Mirko Šijan se ljube

 

Bojana Rodić i Mirko Šijan postali su u ponedeljak ponosni roditelji naslednika Zorana Šijana, a nakon toga pokrenula se priča o njihovoj svadbi. Međutim, njihovu sreću prekinula je pevačica Goca Božinovska koja je bila nezadovoljna snajkinim prohvetima da se napravila mala svadba.

Podsetimo, ni Mirko nije bio za malu svadbu, pa je tako tokom slavlja povodom rođenja sina prvenca poručio da će ,,mali Zoran Šijan iskakati iz frižidera", po tome se može zaključiti da nas očekuje gala proslava.

Republika

Foto: instagram.com/ bojana_rodic

Goca napravila haos zbog Bojane Rodić

 

Goca je poludela kad je čula snajku da priča o maloj svadbi, pao joj je mrak na oči, pa je i njoj i Mirku podviknula: Ima da se čuje kad Božinovska bude ženila sina! Minimum 300 ljudi zovemo, pa ja sam dužna ljudima dobro veselje, znate li na koliko sam slavlja išla! Ne dolazi u obzir da se sprema mala svadba, to više da nisam čula, pa se vi ljutite koliko god hoćete, briga me šta kaže Bojana, mora da se zna neki red! Ima da mi dođu sve kolege muzičari, fešta će da bude – prepričava izvor Scandala! i za kraj kaže:

Bojana se nije bunila, rekla je da joj je u redu i velika svadba, a Mirku baš i nije pravo što mu se majka meša, međutim, leći će i on na rudu – završava izvor.

Republika

Foto: instagram.com/miresijan

Bojana i Mirko razmenjuju poljupce

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading