FUDBALER BOLJE LJUBI OD KOMPOZITORA! Tamari Milutinović Rusija postaje drugi dom: KONAČNO JE SVE KAKO TREBA DA BUDE!

Autor:

Zabava

15.08.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tamara Milutinović često odlazi za Rusiju, ali ne zbog posla nego ljubavi, Darka Jevtića. Ona i poznati fudbaler su uplovili u vezu koja cveta, a Tamara ne krije koliko je zaljubljena i zadovoljna.

Republika

Foto: youtube.com/IDJTV

Tamara Milutinović

 

Pevačica Tamara Milutinović živi u Beogradu u porodičnoj kući, a kako kaže slobodno vreme najviše voli da provodi sa najmilijima. Sa druge strane, srce je vodi ka Rusiji, te je zbog ljubavi često tamo, u posetim dečku Darku Jevtiću, otkrila je za SuperTV. 

– Odlazim povremeno u Rusiju i srećna sam u ljubavi. Konačno je sve onako kako treba da bude. Sve vam je jasno kada sam po prvi put izbacila zajedničku fotografiju sa momkom na društvenim mrežama. To je dovoljan i snažan pokazatelj da volim Darka i da sam sa njim srećna – kaže Tamara, pa dodaje da je Darku ovo prvi put da objavi fotografiju sa devojkom.

 

Republika

Foto: printscreen/ instagram.com/darkojevtic10

Tamara Milutinović sa dečkom Darkom Jevtićem

 

– Inače i on je po prvi put izbacio na društvene mreže fotografiju sa devojkom, tako da je onda situacija između nas dvoje potpuno jasna. Volimo se i to nam je najbitnije.

Otkrila je i da se u kućnim poslovima i kuhinji snalazi odlično, a da njeno vreme za to tek dolazi.

Kako sad ja sebe da hvalim? (smeh). Smatram da se dobro snalazim za svoje godine u kućnim poslovima, ali još uvek imam vremena da učim i da dodatno napredujem. Niko se naučen nije rodio, pa tako ni ja. Sve što mogu ja uradim, sklonim, obrišem, premestim. Volim da sam vredna i od koristi – kaže Milutinovićeva i otkriva da najviše voli da kuva.

 

 

– Najviše volim da kuvam. Često eksperimentišem sa receptima, pravim ono što se sviđa mojoj porodici. Volim da sam vešta u kuhinji i trudim se da usavršim svoje kulinarske sposobnosti. Interesantno je da najbolje pravim ćufte. U njima svi uživaju i znam sjajno da ih pripremim sa sve prilozima. Na kraju tog obroka svi poližu prste od dobrog ukusa.

Pevačica je rekla da ima velike planove za nastavak karijere, da radi na novoj pesmi, kao i da nastupa celo leto, ali da joj to ne smeta.
 

 

 

– Imam u planu da snimim novu pesmu. I dalje radimo na njoj, čekamo odgovarajući tekst. Nekoliko puta smo prepravljali, dodavali i oduzimali kako bi sve ispalo kako treba. Što se tiče nastupa, bilo je radno preko leta i biće do kraja tako. Svaki vikend putujem i provodim vreme u nekom drugom gradu, samo neka se radi. Ne žalim se – zaključula je ona.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading