NAJNOVIJA INFORMACIJA: Ajntraht doneo odluku o Kostiću!

Autor:

Sport

31.08.2021

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Filip Kostić nikako da uspe u onome što je naumio, a to je da napusti redove Ajntrahta iz Frankfurta i uputi se u Rim, tačnije u Lacio.

 
Republika

Foto: Tanjug/AP

Kostić ne mrda iz Frankfurta

Najnovija informacija koja stiže iz Nemačke je da će Kostić i nakon završetka letnjeg prelaznog roka ostati u redovima Orlova.

Ovu informaciju plasirao je nemački novinar Maks Bielefeld, koji je pratio Kostićev transfer čitavog ovog leta i kada se dovodio u vezu sa Interom, ali i kada su vođeni pregovori sa Lacijom.

Podsetimo se, Ajntraht nije želeo da proda Kostića, jer ga vide kao oslonac ekipe, što ne čudi s obzirom na to da je srpski levi spoljni igrač jedan od najboljih fudbalera i asistenata Bundeslige iz prošle sezone.

Reprezentativac Srbije je pokušavao na sve načine da izdejstvuje transfer u "nebeskoplave" odbivši da trenira pred meč sa Arminijom ovog vikenda i nije putovao sa ekipom na taj susret.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading