NUDILA SAM SE POPOVIĆU, NIKADA MI NIJE ODGOVORIO: Maja Nikolić šokirala izjavom o Saši!

Autor:

Zabava

06.02.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevačica Maja Nikolić priznaje da je pozvala Sašu Popovića u nadi da će je uzeti u obzir da bude deo pomenutog šou-programa, kao i da mu ništa nije tražila zauzvrat, već samo da mu pomogne da naprave šou.

NUDILA SAM SE POPOVIĆU, NIKADA MI NIJE ODGOVORIO: Maja Nikolić šokirala izjavom o Saši!

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić je priznala da se nudila Saši Popoviću da bude deo stručnog žirija "Zvezda Granda" kada je iz istog takmičenja otišla Jelena Karleuša, ali da ju je Popović tada skroz iskulirao.

Foto: Nikola Mutić

Maja Nikolić

 

Naime, pevačica priznaje da je pozvala Popovića u nadi da će je uzeti u obzir da bude deo pomenutog šou-programa, kao i da mu ništa nije tražila zauzvrat, već samo da mu pomogne da naprave šou. 


- Ja sam pozvala Sašu Popovića, ponudila sam se da budem umesto Jelene u žiriju, ali se on nije javio, nije odgovorio. Posle sam saznala da je imao operaciju oka, pa se možda zato nije javio. Rekla sam da sam tu drugarski, potpuno besplatno, bez bilo kakve nadoknade, da napravimo šou. Mislim da bi trebalo da promene nešto, ubace nekog ko bi im napravio da bude interesantnije - rekla je Maja za Skandal, pa se, između ostalog, osvrnula na koleginicu Gocu Tržan, s kojom je imala okršaj pre nekoliko godina.

 

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Saša Popović

 

Tada je Goca detetu koje je pevalo Nikolićkinu pesmu rekla da je pesma dosadna i da treba da je promeni, što je Nikolićka dočekala na nož.


- To je nevaspitano. I ja sam bila u žiriju, pa nikad nisam rekla nekome da ne peva nečiju pesmu. Nije kolegijalno, a ona nije kompetentna da komentariše. Ne znam kako je nije sramota da tim komentarom ponižava nekog ko peva bolje od nje. Iz svega toga sam zaključila da je ljubomorna, mnogo je umislila - rekla je Maja za gorepomenuti medij.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading