"POPOVIĆ ME JE PROSIO, A JA SAM GA ODBILA" Zlata Petrović otkrila sočne pikanterije iz veze sa Sašom, žestoko udarila na njega: Sad glumi SVECA, a to nije bio!

Autor:

Zabava

23.11.2022

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko zna da su Zlata Petrović i Saša Popović bili u emotivnoj vezi koja je trajala dve godine.

"POPOVIĆ ME JE PROSIO, A JA SAM GA ODBILA" Zlata Petrović otkrila sočne pikanterije iz veze sa Sašom, žestoko udarila na njega: Sad glumi SVECA, a to nije bio!

Foto: ST/V. LUKIĆ/E-stock

Zlata Petrović se baš iznervirala kad je čula da se njen bivši dečko Saša Popović, sa kojim je bila dve godine u vezi, naljutio na Nedu Ukraden što ga je spominjala u svojoj knjizi. Ne može da veruje da se on toliko potresao što ga je Neda nazvala ženskarošem i što je otkrila da je sa njom hteo brak i bebu!

- Lepo je to Neda opisala, oko Saleta su stalno bile neke devojke i teško ga je bilo ukrotiti. Žena ga je odbila za brak, pa šta, i ja sam ga odbila kad me je prosio! Nema tu šta sada on da se ljuti, da joj zamera i da demantuje po novinama. Razumem, oženjen je, ima ženu i divnu ćerku i sada mu ne trebaju te priče iz prošlosti, ništa ružno nije radio da bi sakrio, ali nije bio ni svetac da se razumemo - priča Zlata za "Star", pa nastavlja:

Republika

Foto: ATA Images

Zlata Petrović otkrila da ju je Saša Popović zaprosio

- Knjiga je u prodaji, ne može da je stopira, može samo da je kupi i ostavi za uspomenu. Svako ko kaže da ne zna sa kim je Sale bio i koga je sve jurio kao momak taj laže! Zna se dobro za čijom je on suknjom sve jurio i koga je prosio, ali to nije sramota. Glupo mi je ovo što sada radi - istakla je pevačica i otkrila da bi i ona takođe u svojoj knjizi ispričala sve pikanterije iz dvogodišnje veze sa Popovićem, ali da još uvek nema nameru da piše autobiografiju.

Republika

Foto: ATA Images

Neda Ukraden bila u vezi sa Sašom Popovićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading