ONI SU HEROJI KOJI SE SMRZAVAJU I RIZIKUJU ŽIVOTE: Radnici Elektrodistribucije Srbije su se HRABRO borili da područja pogođena nevremenom što pre dobiju struju (FOTO)

Autor:

Vesti

06.02.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme koje je tokom noći između subote i nedelje pogodilo našu zemlju, pretilo je da dovede do kolapsa pojedinih krajeva Srbije.

ONI SU HEROJI KOJI SE SMRZAVAJU I RIZIKUJU ŽIVOTE:  Radnici Elektrodistribucije Srbije su se HRABRO borili da područja pogođena nevremenom što pre dobiju struju (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Ogromne količine snega koje su pale, dovele su do toga da su neki putevi u centralnoj i jugoistočnoj Srbiji bili zavejani i neprohodni, a snažna mećava koja je duvala, kidala je provodnike na dalekovodima, zbog čega je u nedelju u jutarnjim časovima bez struje bilo skoro 25.000 korisnika.

Elektromonteri Elektrodistribucije Srbije, tokom celog dana, u izuzetno teškim vremenskim uslovima, borili su se da svaki građanin u pogođenim područjima što pre dobije električnu energiju.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Elektromonteri

 

Ogromnim zalaganjem, uspeli su da već u večernjim satima broj kvarova svedu na minimum i praktično saniraju posledice velike vremenske nepogode, piše Srbija Danas.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Elektromonteri

 

Ista snežna oluja, koja je dan ranije pogodila Češku, državu koja je veličine Srbije, ostavila je bez struje 90.000 domaćinstava i dovela do potpunog kolapsa pojedinih delova Češke.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading