SAŠA PONOSAN NA USPEH U HRVATSKOJ: Jedini sam napunio dve arene u Splitu!

Autor:

Zabava

22.02.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić otkrio kako mu se posrećilo u Hrvatskoj, pa spomenuo i pokojnog Olivera Dragojevića

SAŠA PONOSAN NA USPEH U HRVATSKOJ: Jedini sam napunio dve arene u Splitu!

Foto: Promo

Folk pevač Saša Matić pričao je o karijeri, pa otkrio da je jedan od njegovih najvećih uspeha taj što je jedini uspeo da dvaput zaredom napuni splitsku arenu, što nije pošlo za rukom ni najpopularnijim hrvatskim pevačima.

- Svaki koncert je priča za sebe, ali splitska arena je nešto posebno u mojoj karijeri. Nikom nije pošlo za rukom do mene da napuni dve arene zaredom. Trebalo je Oliver Dragojević, ali, nažalost, zbog bolesti nije - pohvalio se Saša u emisiji "Amidži šou", te priznao, iako je po prirodi skroman, da ga često pomenu i u hrvatskim medijima, što je redak slučaj kada su srpski pevači u pitanju:

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić o koncertima u Splitu


- Čak je i čuveni novinar i književnik Miljenko Jergović tada pisao u hrvatskim medijima lepo o meni nakon te arene, pisao je kao da se poznajemo, a ne poznajemo se uopšte. Ne smatram sebe najboljim pevačem, ima tu mojih kolega dosta... Što se narodne muzike tiče, najviše sam cenio Šabana Šaulića, a od pop pevača Zdravka Čolića i dalje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading