DEKI je pravi ŠUMAHER, ja VIŠE VOLIM da me voze! Saša Matić otkrio kako se njegov brat snalazi ZA VOLANOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.08.2022

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač se prisetio situacije kada je Dejan, dok je bio sa društvom seo za volan, pa je vozio i rekao da je to za zatvorsku kaznu.

DEKI je pravi ŠUMAHER, ja VIŠE VOLIM da me voze! Saša Matić otkrio kako se njegov brat snalazi ZA VOLANOM! (VIDEO)

Foto: ST/ N.Pančić

Pevač Saša Matić kaže da je njegov brat blizanac Dejan jednom prilikom hteo da bude pravi Šumaher, pa je seo za volan, dok se s drugarima vozio automobilom.

Saša je rekao da za razliku od brata nije nikada bio toliki avanturista, pa više preferira da ga vozaju na sve destinacije.

- Što se te vožnje auta tiče, nije reč o meni, već o mom bratu. On je bio pravi Šumaher, ja iskreno više volim da me voze i neka tako ostane! Moraćete njega da pitate za više detalja o tom iskustvu. Vozio se s drugovima, pa je seo za volan, ali samo nakratko. Rekli su mu da je dobro da ta priča ide u novine, ali on se smejao. Pričao im je da je to ravno zatvorskoj kazni - kaže Matić i ističe da ne voli da priča o privatnom životu jer je za njegovu publiku najvažnija muzika koju stvara. Ipak, u iskrenom razgovoru za Republiku rešio je da priča i na temu odnosa sa suprugom Anđelijom, s kojom je u braku od 2003, a kojoj nikada nije smetalo to što nema vid.

Foto: youtube printscreen

Dejan je auto vozio u društvu prijatelja

 

- Kad je reč o tome koliki je izazov za moju suprugu bio da ostane uz mene sve ove godine uprkos mom nedostatku vida, mislim da se to nekako samo da kazati drugima. Sama činjenica da smo ostali zajedno ovoliko dugo govori više od svega. Moram da kažem da ja živim jedan normalan život, život kao svi ostali i ne bih se menjao s mnogima - rekao je na početku Saša, pa je dodao:

- Evo i sada ne volim previše da pričam na tu temu. Već sam govorio o tome da je to ono o čemu ne volim da pričam kad dajem intervjue, a još pored toga i o tome da li sam u svađi s bratom. Pre svega, to nije tačno, a drugo, ima toliko drugih stvari o kojima može da se diskutuje. Moj stav znaju svi koji su mi bliski, porodica i prijatelji.

Kako će uskoro da ode na turneju po Americi i Australiji, pevača smo pitali gde se publika više veseli na njegovim nastupima.

Republika

Foto: ATA Images

Saša u društvu supruge Anđelije

 

- Nekad se videla jasna razlika u tome kako se ljudi vesele po Americi i Australiji na mojim nastupima i na domaćem terenu po Srbiji. Ali danas je internet svedostupan. Nismo našim ljudima toliko nedostupni, osim, naravno, fizički, pa kad odemo onda bude i emocija i suza. Ne sreću nas često i onda bude prelepo i emotivno. Kretale su i meni suze dok sam pevao. Publika sigurno nije primetila. Kad su me vraćali na bis, ja hoću da krenem sa scene, a oni mi ne daju skandiranjem. Kad sam pevao pesmu "Kad ljubav zakasni", stajala mi je knedla u grlu, ali sve se to odradi kako treba.

Nisam se umorio od estrade

Pevač tvrdi da ga estrada nije umorila, pa je citirao pokojnog kolegu Šabana Šaulića, koji je svojevremeno govorio da ga najviše umara put posle završene tezge.

- Nisam se do umorio od estrade. Šaban pokojni je nekad pričao: "Nikad se ne umorim od pevanja, nego od puta." Treba svirati umereno, odmarati se kad treba, ali da sam se od svega toga umorio, nisam još. Rano je za to. Deca su sad u periodu kad svako radi svoje. Kad idemo negde na porodični ručak, uvek imaju 100 potpitanja: "Ko ide, kad ide i što ide." U tom su nekom periodu i onda im ja kažem da nisu u obavezi da idu ako ne žele. Nit ja nešto moram niti one nešto moraju. Uzajamno poštovanje mora da postoji. Sad, pred turneju, hoću što više vremena da provedem s njima jer ću duže biti preko.

 

U njegoševoj kući nalazim mir

Matić kaže da svaki slobodan trenutak koristi da otputuje u Crnu Goru, a kako u Boki poseduje nekretninu koja se nalazi tik uz more, a u kojoj se leti odmarao Petar Petrović Njegoš, tu pronalazi istinski mir.

- Što se tiče te kuće na moru, ja volim Boku, volim taj mir u Perastu i u septembru sam obično dole, bar petnaestak dana. Vratiću se kad dođem iz Amerike dole. Ja se uvek osećam moćno i to je jedan od uslova da se osećam kako treba. Ne volim tamo da idem stalno, najlepše mi je u septembru, nekako je to moje vreme za pravi odmor. Tada je tamo najlepše.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading