Mračna prošlost braće Matić otkrivena: Saša otkrio sve o SVAĐAMA sa Dejanom, priznao šta su roditelji MORALI da urade sa njima! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.03.2022

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić otkrio je detalje sukoba sa bratom Dejanom Matićem!

Mračna prošlost braće Matić otkrivena: Saša otkrio sve o SVAĐAMA sa Dejanom, priznao šta su roditelji MORALI da urade sa njima! (FOTO)

Foto: Republika/Promo foto

Godinama unazad odnos braće Matić intrigira javnost. Iako se poštuju i vole, između njih dvojice bliskost ne postoji, ili je bar u javnosti ne pokazuju. Medijska podrška i ovoga puta je izostala. Saša Matić izdao je novi album, a među kolegama i prijateljima, koji su ga podržali javno nije se našlo ime njegovog brata.

Republika

Foto: Republika.rs

Saša Matić

 

Iako su izvori tvrdili da su sve dugogodišnje nesuglasice braća ipak ostavila iza sebe, a da je Dejan bratu tokom pandemije korona virusa pružio ruku pomirenja, koju je Saša rado prihvatio, sve je iznenadilo odsustvo podrške bratu. Međutim, gostujući nedavno u emisiji "Realna priča" Saša je bratu odao priznanje i time otkrio da među njima nikada nije bilo zle krvi.

 

 

- Roditelji su nas usmerili da pre svega budemo časni i pošteni ljudi - ispričao je da su obojica pošteni ljudi, a onda istakao:

 

 

- Za moj ukus, Dejan bolje peva od mene - rekao je Sale ne ulazivši dalje u temu odnosa sa bratom, jer je svojevremeno istakao da mu je to jedna od tema o kojoj zaista nerado govori u medijima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading