DEJAN MATIĆ MUČI MUKU ZBOG BRATA! Pevača neprestano mešaju sa Sašom!

Autor:

Zabava

07.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Matić ispričao anegdote u kojima ga često obožavatelji mešaju sa bratom bliznacem Sašom.

DEJAN MATIĆ MUČI MUKU ZBOG BRATA! Pevača neprestano mešaju sa Sašom!

Foto: D. Kadić, V. Lukić

Iako su na sami vrh estradnog neba stigli svaki svojim trudom, radom i predanošću, blizanci Saša i Dejan Matić često se šale na račun jedan drugog o tome ko je popularniji.

Foto: Kamarad produckija

Saša Matić

Pošto se Saša prvi počeo baviti muzikom, Dejanu je bilo teže izdvojiti se stilski, ali anegdote o mešanju blizanaca, kojih je napretek, nešto su čemu se obojica uvek slatko smeju i vraćaju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dejan Matić

Tako se Dejan, gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, prisetio situacija kada su ga mešali s bratom.

- Bilo je situacija da mi prilaze ljudi da se slikaju i kažu: "Sašo, došao si malo u naš grad," a ja mu kažem da sam ja Dejan, a ne Saša, kad on meni: "Izvini, Sašo" - priseća se Deki kroz smeh, pa nastavlja da priča:

- Jednom prilikom na parkingu kaže lik: "Sašo, ja ti čuvam kola, brate," a ja mu objasnim da su mi u kolima instrumenti i da se vraćam sa svirke, a on meni objasni da ne treba ništa da brinem. Imao sam u džepu neku siću, maraka, dinara, i dajem mu, a on nije hteo da prihvati. Kažem mu ja: "Samo ti čuvaj auto i nemoj da brineš," a kaže on: "Ti si zvezda, ti ne treba da daješ," a gura u džep. I prošli put si me pomešao i sada, ja nisam Sale, ja sam njegov brat Dejan, kad kaže on meni: "Kog Saleta?!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading