UČITELJICA OBJAVILA VIDEO ZADNJICE, A DECA PRISUTNA: Muškarci odlepili za njom, hoće privatne časove (FOTO/ VIDEO)

Autor:

Lifestyle

21.02.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova učiteljica ostavlja ljude bez daha, a muškarci pogotovo ne sklanjaju pogled sa nje.

UČITELJICA OBJAVILA VIDEO ZADNJICE, A DECA PRISUTNA: Muškarci odlepili za njom, hoće privatne časove (FOTO/ VIDEO)

Foto: Tiktok/samaratamis

Učiteljica i očigledna zvezda TikTok - a je i Samira Tamiš. Svaka škola ima svoja pravila oblačenja, pa tako i njena gde radi. Iako ćete pomisliti kako u njenom oblačenju postoji nešto problematično, zapravo ne. Prezgodna učiteljica ima fantastičnu figuru, zato šta god da obuče lepo joj stoji i prati njenu liniju tela. Zbog oblačenja ima niz neprijatnih situacija u školi, iako deci to ne smeta. Kada malo bolje pogledate njene fotografije videćete da se radi o uskim odevnim komadima, a s obzirom na to da redovno posećuje teretanu logično je da joj ovako stoje.

Nekada su lepe i zgodne žene na udaru roditelja  pogotovo zbog oblačenja, a tako je i ovaj put. Ona je očigledno neko ko prati modu, stoga izgleda kao da je upravo sišla sa modne piste. Iako su joj kombinacije u skladu sa pravilima škole, njena lepota i stas ne mogu da ne dođu do izražaja. Na nekim od video snimaka objavila je šta oblači kada predaje, sa ciljem da vidi šta problemtično drugi ljudi vide u njenom stilu oblačenja.

Sve kombinacije koje ova žena oblači su slične. Obično bira uske pantalone sa dubokim pojasem i košulju koja nikada nije dekoltirana. Nosi nežne boje, ili jednostavne tamnije poput crne ili braon. Na nogama ima papuče ili neku drugu obuću. Pored košulja odluči se i za uske rolke, koje nikako ne mogu biti provokativne.

Osim komentara gde su se muškarci šalili da bi rado došli kod nje na čas matematike, bilo je i onih koji su iskreno napisali da ne vide ništa problematično u njenom izgledu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rade

21.02.2023 20:51

Kakva je ovo šiljata brada na fotografiji 🤮🤣😇😂🤮