BAHATA ZVEZDA! Nejmar ZGROZIO bogate Arape, zbog zahteva Brazilca TRESE se Pariz!

Autor:

Sport

21.02.2023

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo gazde PSŽ-a nisu mogle ni da naslute da će se desiti.

BAHATA ZVEZDA! Nejmar ZGROZIO bogate Arape, zbog zahteva Brazilca TRESE se Pariz!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Brazilac Nejmar je 2017. godine stigao u Pari sen žermen iz Barselone u transferu vrednom 222 miliona evra, ali je na konstantnom udaru javnosti pošto se nije baš najbolje pokazao u plavom dresu, a navodno je u sukobu sa trenerom Kristofom Galtijeom i sportskim direktorom kluba Luisom Kamposom.

U klubu su prošle nedelje odlučili da Nejmara stave na transfer listu.

- Čelnici PSŽ-a su odlučili da prodaju Nejmara, pošto žele da grade tim oko Mbapea. Brazilac je bio neprijatno iznenađen kada je čuo da klub planira da ga proda na kraju sezone. Nejmar je ljut na čelnike kluba, jer ne želi da se odrekne visoke svote novca, koju zarađuje u Parizu. On je poručio čelnicima kluba da ne želi transfer u drugi klub. Jedina mogućnost je raskid ugovora, ali Brazilac u tom slučaju traži obeštećenje od 200 miliona evra - piše "Ekip".

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

 

Francuski mediji pišu da će Nejmar biti uporan i da neće odustati od svojih planova.

- Nejmar je ovim nastupom šokirao čelnike PSŽ-a, koji nisu ni slutili da Brazilac zahteva toliko obeštećenje ako raskine ugovor sa klubom. Njima je jasno da Nejmar neće lako da odustane od svoje namere. On je poručio rukovodstvu kluba da će da odbije svaku ponudu koju PSŽ prihvati za njega. To samo dokazuje da su Nejmar i njegovi advokati bahati - navodi "Ekip".

Nejmar je do sad za PSŽ odigrao je 172 meča i postigao 117 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading