ŽESTOK SUKOB KAD MU VREME NIJE: PSŽ čeka meč protiv Bajerna, a Nejmar se POTUKAO sa sportskim direktorom!

Autor:

Sport

13.02.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Temperamentni Brazilac rešio je da uzme stvari u svoje ruke.

ŽESTOK SUKOB KAD MU VREME NIJE: PSŽ čeka meč protiv Bajerna, a Nejmar se POTUKAO sa sportskim direktorom!

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Nejmar

Fudbaleri Pari Sen Žermena poraženi su od Monaka (1:3) u gostima i to neposredno pred prvi duel osmine finala Lige šampiona protiv minhenskog Bajerna, a po završetku utakmice u Kneževini desio se veliki skandal u svlačionici "svetaca".

Brazilac Nejmar bio je vinovnik incidenta, te se fizički obračunao sa sportskim direktorom Pari Sen Žermena Luisom Kamposom!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Nejmar

 

Kamposu je zasmetalo to što je na terenu izgledalo kao da se fudbaleri štede i igraju "pod ručnom" sve zbog meča protiv Bajerna, a Nejmar je odlučio da odgovori na kritike. Dobro obavešteni "RMC Sport" koji obično objavljuje samo proverene informacije istakao je da je Nejmar nasrnuo na Kamposa, a da se celom sukobu priključio i kapiten Markinjos.

Ostali fudbaleri su se umešali i razdvojili "usijane glave", ali daleko od toga da je ceo problem rešen. Pre poraza od Monaka, PSŽ je izgubio i od Marseja u Kupu Francuske, a Lionel Mesi, Marko Verati i Kilijan Mbape bili su pod znakom pitanja za utakmicu protiv minhenskog Bajerna.

Mesi, Verati i Mbape će se, sva je prilika, oporaviti, ali da li će to vratiti mir u svlačionicu i doneti rezultat ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading