GEJ AFERA TRESE NEMAČKU: Nojer u vezi sa hrvatskim trenerom? (FOTO)

Autor:

Sport

11.02.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Nemac preživljava najteže trenutke u karijeri.

GEJ AFERA TRESE NEMAČKU: Nojer u vezi sa hrvatskim trenerom? (FOTO)

Foto: instagram.com/printscreen/manuelneuer

Toni Tapalović i Manuel Nojer

Manuel Nojer se našao u centru neverovatnog skandala.

Sjajni čuvar mreže se povredio tokom skijanja tokom odmora posle Svetskog prvenstva.

Utvrđeno je da je imao otvoreni prelom potkolenice, zbog čega je već završio sezonu.

Tu nije bio kraj problemima čuvenog golmana, nedugo nakon povrede Bajern je uručio otkaz treneru golmana Toniju Tapaloviću.

Hrvat je u Minhenu bio od 2011. godine i imao je jako blizak odnos sa Nemcem. Nojer je potpuno pobesneo zbog otkaza Topaloviću, te mu je to stvorilo veliki problem u bavarskom velikanu.

- To je veliki udarac za mene. Desilo se dosta neočekivano. Bilo je to veliko iznenađenje i za Tonija. Ne razumem zašto se desilo, pogodilo me je jako. o je možda najbrutalnija stvar koju sam osetio u karijeri, kao da mi je neko isčupao srce - rekao je Nojer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

 

Na Nojerove kritike na račun kluba reagovao je izvršni direktor Bajerna Oliver Kan. On je osudio ispad mlađeg kolege, a potom je "Bild" detaljnije pisao o tome sa kakvim bi posledicama Nojer mogao da se suoči.

Navodi se da će Bajern svom golmanu oduzeti jednu mesečnu platu, odnosno 1.600.00 evra koliko iznosi njegova bruto plata. Takođe, trener Julijan Nagelsman želi da oduzme i kapitensku traku Nojeru i uruči je Džošui Kimihu.

Bajern je na mesto čuvara mreže doveo Jana Zomera i pravo je pitanje da li će Nojer imati mesta na golu kada se oporavi.

Ipak, to nije sve što muči Manuela. 

Naime, nemačku javnost su zapljusnule spekulacije da je odnos Nojera sa hrvatskim trenerom Tonijem Tapalovićem bio dota više od prijateljskog.

Na društvenim mrežama kruže i poruke koje je navodno slao izvor blizak Bajernu.

U porukama se govori o navodnoj gej aferi Nojera sa Tapalovićem, te da su njih dvojica u ljubavnoj vezi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

 

- Otkriće to kada završi karijeru. Sada ne može jer je kapiten Nemačke i Bajerna. Slušaj, bio je oženjen, nikada nije dobio decu i razveo se. Ljudi pričaju da joj je platio za brak, da bi izgledalo kao da je strejt. Zadnjih pet godina zaredom, ili tako nešto, ide u Hrvatsku sa trenerom golmana - navodi se u porukama koje navodno otkrivaju gej aferu nemačkog čuvara mreže.

Nojer je od 2017. do 2020. godine bio u braku sa Ninom Vajs, sa kojom nije imao decu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manuel Neuer (@manuelneuer)

 

Takođe, iskusni golman je veliki broj puta viđen na hrvatskom primorju, a postoje i snimci na kojima ga Toni Tapalović uči pesmama Marka Perkovića Tompsona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

12.02.2023 06:55

Uuu, bree! Pa sta i ako su zajedno? Ni prvi ni poslednji, uostalom 21. vek je, sve je dozvoljeno. I sta ako ga izbace iz Bajerna? Naci ce novi klub, fenomenalan je golman.