RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA DA PEVA NA PLEJBEK: "Uživo zvučim užasno"

Autor:

Zabava

21.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila sa čim se susreće na nastupima

RADA MANOJLOVIĆ PRIZNALA DA PEVA NA PLEJBEK: "Uživo zvučim užasno"

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović šokirala je priznanjem da zvuči užasno kad peva uživo, te zbog toga na nastupima preferira pevanje na plejbek.

Foto: St/N. Pančić

Rada Manojlović

 

Jedna korisnica Tvitera bila je iznenađena kada je prisustvovala nastupu mlade folk zvezde, pa se odmah požalila i poručila pevačici da je zatečena njenim pristupom poslu.


- Nismo znali da pevaš plejbek na nastupima, iznova šokiraš - poručila je Radi tviterašica, a Manojlovićka je odmah objasnila o čemu se radi, pa još više zaprepastila fanove:


- Objašnjeno više puta, svoje pesme pevam na plejbek zato što užasno zvuče kad se sviraju uživo, prazno bez svih onih efekata (sirene, Kubanac Raul, koji peva na španskom itd.), moj mikrofon je sve vreme uključen i pevam preko toga, ali, logično, pošto je moj glas isti kao na CD, sklapa se u jedan. Ostalih sat i po, sat i 40 minuta, sve je uživo i to znaju, svi koji su ikada bili na mom nastupu, a imam i na Instagramu milijardu storija.
Podsećamo, Rada je nedavno šokirala obožavatelje i otkazivanjem svih nastupa usled prekida saradnje s dugogodišnjim menadžerom. U međuvremenu je angažovala sestru za menadžerski posao, pa je spisak nastupa potvrđen, o čemu je ubrzo obavestila pratioce na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading