SAMO ME BOLESNICI SLUŠAJU! Pesme Kije Kockar odjekuju PSIHIJATRIJSKOM USTANOVOM, pevačica komentarom ZAPANJILA SVE!

Autor:

Zabava

23.09.2022

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednja objava pevačice i nekadašnje pobednice "Zadruge" Kije Kockar na Tviteru izazvala je lavinu komentara.

SAMO ME BOLESNICI SLUŠAJU! Pesme Kije Kockar odjekuju PSIHIJATRIJSKOM USTANOVOM, pevačica komentarom ZAPANJILA SVE!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar

Naime, jedan korisnik ove društvene mreže podelio je sa javnošću detalj koji je zapazio dok je, kako kaže, bio na praksi u psihijatrijskoj ustanovi u Zaječaru.

Kako je istakao, u jednom trenutku zatekao je korisnike ove ustanove kako na TV-u slušaju Kiju Kockar, a ovaj prizor ga je oduševio.

- Danas na odeljenju psihijatrije u Zaječaru bolesnici na TV slušaju DJ Shone feat. Kija x Fox - Momak loš. Nikad bolji dan prakse. Oduševili su me. Nemam snimak jer su zabranjeni telefoni - stoji u objavi na Tviteru, a Kija je ubrzo dala svoj komentar:

 

Foto: Instagram

 

 

- Samo bolesnici i slušaju. Slušamo se gde treba - poručila je Kockareva uz osmeh i u objavi označila kolege sa kojima je sarađivala na pomenutoj pesmi.

Međutim, njen komentar pokrenuo je lavinu podeljenih komentara - dok su sa jedne strane bili oni kojima je ova objava bila simpatična, drugi smatraju da je neumesno šaliti se na ovaj račun.

 

BONUS VIDEO:
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading