NIKAD ISPRIČANA PRIČA O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Pevačica otkrila dugo čuvanu TAJNU: Jedina ga je videla na SAMRTI, a ovako su izgledali njegovi POSLEDNJI DANI!

Autor:

Zabava

18.09.2022

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Vera Matović otkrila je nepoznate detalje o legendarnom pevaču.

NIKAD ISPRIČANA PRIČA O TOMI ZDRAVKOVIĆU! Pevačica otkrila dugo čuvanu TAJNU: Jedina ga je videla na SAMRTI, a ovako su izgledali njegovi POSLEDNJI DANI!

Foto: Youtube printscreen

Pevačica Vera Matović tokom gostovanja u jednoj emisiji dotakla se jedine neispričane priče o Tomi Zdravkoviću. Kako je istakla, želja Tomine supruge bila je da to ispriča javno, što je pevačica i uradila.


- Gocina je bila želja da to iznesem javno. Kada je trebalo knjiga da se piše o Tomi, pozvao me je jedan novinar i rekao mi je ovako: Vera, supruga Tomina, Goca je poželela da ispriča priču o njemu i rekla je da posetim Veru Matović. Ja sam tom novinaru sve ispričala, ali evo i sad ću ponovo - rekla je pevačica tokom gostovanja u emisiji Sceniranje na Kurir TV.

 

Foto: youtube.com/ Grand Magazin Tv Grand

Vera Matović

 


- Toma i ja smo 1991. godine bili na televiziji Studija B. Pozvao nas je Draško Aćimović u jednu emisiju i pre toga smo ja i Toma radili manje-više. To je bilo u maju mesecu te 91. godine. Družili smo se i pevali, a Toma me je samo posmatrao. Nakon toga je krenuo svako na svoju stranu, mada ono što ja nisam znala je da je Toma nakon par dana završio u bolnici. Mesec dana pre njegove smrti, negde krajem avgusta, kad sam ponovo bila u Beogradu, moj suprug Raca mi je rekao da je Toma teško bolestan i da je na VMA. Istog trenutka sam pojurila u bolnicu, a usput sam kupila dve kese pune sitnica za pacijente i medicinske sestre - rekla je pevačica.

 

Foto: youtube.com/printscreen

Toma Zdravković

 


- Kada sam ušla tamo prišla sam sestrama i tražila Tomu, one su mi rekle da pričekam jer je na dijalizi. Kada je došao, rekao mi je: "Lutko moja, ajde uđi". Ušla sam, a on je legao na krevet i nastavio: "Pričali su mi i rekli su mi da si ti najbolja žena na estradi, ali što ti ja sada ovo pričam? Pričam ti jer sam ja 3 meseca ovde i niko mi nije došao, a ti si prva" - rekla je pevačica.

- Nisam mogla da verujem. To je on ispričao njegovoj supruzi Goci i zato je tražila da se to nađe u knjizi. Međutim, Draško Aćimović me pozove ponovo jer je izašla Tomina knjiga i ja pristanem da dođem zbog Tome. Kada sam stigla, uzela sam knjigu, ali nije bio deo o Veri Matović. Zašto? Čim nije billa istina izneta, to mene više nije zanimalo - zaključila je Vera.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading