U BEOGRAD PO DEJANA STANKOVIĆA! Podrhtavaju Apenini: Deki pred povratkom u Inter, i navijači rekli svoje (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

19.09.2022

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simone Inzagi pred otkazom posle poraza nero-azura od Udinezea (3:1) posle preokreta u Udinama.

U BEOGRAD PO DEJANA STANKOVIĆA! Podrhtavaju Apenini: Deki pred povratkom u Inter, i navijači rekli svoje (VIDEO/FOTO)

Foto: ST/Petar Divac

Dejan Stanković sa peharom Kupa Srbije

Uprava Intera postavila je ultimatum Simoneu Inzagiju (48) pred reprezentativnu pauzu da su za sadašnjeg trenera nero-azura presudne utakmice protiv Torina, Plzenja i Udinezea.

Kapiten Samir Handanovič i saigrači savladali su Torino (1:0) i Plzenj (2:0), ali su poraženi u Udinama sa 3:1 u poslednjih deset minuta igre posle preokreta.

Ukoliko čelnici Intera ispune svoje obećanje i uruče otkaz Inzagiju, na klupu kluba sa stadiona "Đuzepe Meaca" mogla bi da sedne legenda ovog tima Dejan Stanković (44).

Nedavno je ugledni "Tutosport" pisao da je nekadašnji fudbaler, kapiten i trener Crvene zvezde prvi kandidat za novog šefa stručnog štaba nero-azura.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Simone Inazgi

Dejan bi se tako vratio u plavo-crni deo grada mode pošto je od 2004. do 2013. godine odigrao 326 utakmica, postigao 42 gola, osvojio sve što se može osvojiti, odnosno 15 trofeja i član je Kuće slavnih ovog kluba.

Da "Tutosport" nije pucao u prazno, najbolje govore poruke pristalica Intera koje prizivaju povratak Stankovića na "Đuzepe Meacu".

 

 

Nero-azuri trenutno su sedmi na tabeli Serije A sa četiri pobede i tri neuspeha, sva tri u poslednjih pet kola.

 

 

Jedan navijač govorio je o potencijalnim novim trenerima, naveo neka imena i razloge za i protiv i na kraju uvideo da je nekadašnji reprezentativac Srbije najbolja opcija.

- Tijago Mota je otišao u Bolonju. De Zerbi je filozof, nije dobar sa nama. Tuhel i Poketino su potpuno van budžeta. Ostaje jedno ime: Dejan Stanković - glasi tekst.

 

 

Mnogi navode da bi uprava velikana sa Apenina trebala da krene odmah u prestonicu Srbije po čoveka koji je osvojio tri titule i dva nacionalna Kupa sa crveno-belima, odnosno dve duple krune zaredom.

- Sranje, večeras u Beograd po Dejana Stankovića - stoji u tvitu.

 

 

Dejan Stanković je vodio Crvenu zvezdu od decembra 2019. do leta avgusta 2022. godine i u tom periodu na 134 utakmice ostvario 105 pobeda, 20 remija i dever poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading