CECA JU JE VINULA U ZVEZDE! Ova pevaćica zahvalnost za uspeh duguje Ražnatovićevoj, a ovaj susret NIKADA neće zaboraviti!

Autor:

Zabava

05.09.2022

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Godinama je pevala prateće vokale, a onda je jedan poziv promenio sve!

CECA JU JE VINULA U ZVEZDE! Ova pevaćica zahvalnost za uspeh duguje Ražnatovićevoj, a ovaj susret NIKADA neće zaboraviti!

Foto: ATA Images

Pevačica Ivana Selakov već dugi niz godina prisutna je na estradi i važi za jednu od omiljenih domaćih zvezda, međutim, njenih početaka malo ko se seća.

Naime, Ivana je u muzičke vode uplovila tako što je pevala prateće vokale našim najvećim zvezdama, a jedan poziv tada joj je potpuno promenio život. Ivana se nedavno prisetila svojih početaka i priznala da je za njen uspeh zaslužna Ceca Ražnatović, a susret sa njom nikada neće zaboraviti.

Foto: republika/Aleksandra Dimić

 

 

- Iako smo bile samo saradnice, Ceca je odigrala ključnu ulogu u mojoj karijeri. Ona je najveća zvezda, a opet i žena iz naroda koja hoće svima da pomogne. Pesme za prvi album sam skupila pomoću štapa i kanapa, ali je najveća stavka bila objaviti album. Skupila sam hrabrost da je pitam za savet, da mi kaže da li sam joj više za "Siti rekords" ili za "Grand".

Foto: TV Pink/printscreen

Ivana Selakov

 

- Pitala me je: "Je l' si ti to dogovorila?" Odgovorila sam da nisam, a ona meni: "Čekaj, bre, sada ću ja da vidim, zovem te za pet minuta." I stvarno me je pozvala i rekla: "Zvala sam Sašu Popovića. U ponedeljak imaš sastanak, ponesi pesme." Nisam mogla da verujem - istakla je Selakov jednom prilikom za domaće medije.

Nakon sastanka sa Sašom Popovićem i objavljivanja novih pesama Ivana i Ceca su nastavile poslovnu saradnju koja traje do danas.

- Ceca i ja se u to vreme nismo družile, bila sam njen prateći vokal. Ona je oduvek bila drugačija od ostalih, opuštena je, normalna... Od nje sam mnogo toga naučila u poslu. Gledala sam je kako se ponaša na bini, sa publikom, slušala šta priča u intervjuima - rekla je tom prilikom Ivana.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading