DVE GODINE NAKON SAMOUBISTVA DEČKA PONOVO PRONAŠLA SREĆU: Naša pevačica izgovorila DA novom izabraniku, fotkama u VENČANICI očarala pratioce! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nakon velike tragedije koja ju je zadesila pre dve godine, ponovo pronašla sreću.

DVE GODINE NAKON SAMOUBISTVA DEČKA PONOVO PRONAŠLA SREĆU: Naša pevačica izgovorila DA novom izabraniku, fotkama u VENČANICI očarala pratioce! (FOTO)

Foto: Instagram

Pevačica Ivana Stanić nakon velike tragedije koja ju je zadesila pre dve godine, kada je njen tadašnji izabranik, fudbaler Miljan Mrdaković izvršio samoubistvo, uspela je da ponovo probudi ljubav u sebi i pronađe utehu u novom partneru.

Ivana se putem društvenih mreža pohvalila fotografijama u venčanici, a komentari pratilaca u kojima joj upućuju najiskrenije čestitke, ne prestaju da se nižu.

Podsećamo, Srbiju je pre dve godine šokirala vest da je nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Anderdlehta, Partizana, Vojvodine i mnogih drugih klubova, Miljan Mrdaković, izvršio samoubistvo.


Sa njim u stanu bila je njegova višemesečna devojka, pevačica Ivana Stanić, koja je pozvala policiju. Kako je izvor tada ispričao za domaće medije, Ivana i Miljan bili su ludo zaljubljeni jedno u drugo i naglašava da je motiv samoubistva nisu bili njihovi interni problemi.

- Iskrena da budem, mi smo imali idealnu vezu i ljubav i sve je to bilo super, ali je on imao neke probleme sa kojima nije mogao da se nosi kako treba, nije bio jak. Malo je voleo da popije i mislim da je to pored problema koje je imao sa depresijom i glavni razlog zbog čega je to uradio - kroz suze je ispričala tada Ivana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading