BILA ''STRUČNJAK'' ZA VAKCINE I FUDBAL SAD BI DA UREĐUJE I ZDRAVSTVO! Oduzmite ovoj ženi tastaturu: Rado, kontroliši se!

Autor:

Zabava

13.12.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manojlovićeva udarila na ministarku zdravlja Danicu Grujičić, pa joj javno deli savete kako da radi svoj posao

BILA ''STRUČNJAK'' ZA VAKCINE I FUDBAL SAD BI DA UREĐUJE I ZDRAVSTVO! Oduzmite ovoj ženi tastaturu: Rado, kontroliši se!

Foto: N. Pančić

Pevačica Rada Manojlović sve češće ima ispade na Tviteru, gde pokušava da pokaže kako se razume u sve oblasti, pa na kraju izazove podsmeh ili zgražavanje korisnika društvenih mreža, koji je urnišu komentarima.

Republika

Foto: ATA Images

Rada Manojlović aktivna je na Tviteru

Prvo je tokom pandemije ostala upamćena po antivakserskom stavu i raznoraznim teorijama zavere, koje je plasirala kao da ih je ona lično naučno dokazala, te je zbog toga ulazila u rasprave s pratiocima, ali i predstavnicima sedme sile. Bila je spremna za žučnu raspravu i tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, kada je takođe na Tviteru komentarisala taktiku srpskih fudbalera u Kataru, zbog čega su je na društvenim mrežama prozvali pomoćnicom našeg selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Foto: ATA Images

Rada Manojlović učila Piksija kako da bude selektor

Na kraju je rešila da se razume i u zdravstvo, pa se javno obratila ministarki Danici Grujičić, deleći joj savete kako da radi svoj posao.

- Javno molim ministarku zdravlja Danicu Grujičić, koju izuzetno poštujem kao vrhunskog lekara, pošto je sada na poziciji na kojoj jeste, da se maksimalno zauzme da se deca koja ne mogu biti izlečena u Srbiji (zbog nedostatka opreme ili kadra) iz budžeta leče u inostranstvu, a ne da budu prepuštena SMS i već iscrpljenim građanima, kojima je 200-500-1.000 dinara mnogo, nekima nedeljni obrok - započela je Manojlovićka izlaganje na Tviteru, pa nastavila da zadire u politiku:

- Molim vas, poslanici, političari, ministri tu su kao predstavnici naroda i kao takvi, njihova obaveza je da poštuju želje naroda. Mislim da je ovo tačka broj jedan, kojoj mora da se pristupi odmah i sad. Juče je David preminuo pred našim očima jer nije bilo novca na vreme iako je imao šansu da se izleči. David je imao 10 godina. David može biti svačije dete. On je jedan od nas i on je naša budućnost, budućnost koja nam umire pred očima.

Foto: ATA Images

Rada Manojlović misli da je narodna poslanica

Rada je zatim, izgleda, umislila da je i sama poslanica, pa je krenula da predlaže i izmene zakona.

- Molim vas u ime naroda da ovo bude prva stavka i prvi zakon koji ćete predložiti i promeniti. Ne samo deca već svako ko je bolestan i ko plaća zdravstveno u ovoj zemlji, ako u ovoj zemlji nema leka za njega, a ima u nekoj drugoj, da mu se obezbedi lečenje na vreme iz budžeta. Da vidim koliku podršku građana imam za ovo - poručila je pevačica, kao da je u skupštinskoj klupi.

Javnost je i ranije imala oprečna mišljenja kada su u pitanju Manojlovićkini stavovi, a sada je više onih kojima je puna kapa Rade i njenih komentara na baš svaku problematiku naše države.

- "Skini se više s te tastature", "Odluči se više šta komentarišeš, fudbal ili ministarke", " Da li si ti realna" - samo su neki od komentara ispod Radinih tvitova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading