ISPLIVALA ISTINA O RASKIDU RADE I HARISA! Nakon vesti da je pevač pronašao utehu pored 15 godina starije devojke, oglasio se Berkovićev menadžer!

Autor:

Zabava

28.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović i Haris Berković važili su za skladan par, a onda su odjenom raskinuli i ostavili javnost u šoku.

ISPLIVALA ISTINA O RASKIDU RADE I HARISA! Nakon vesti da je pevač pronašao utehu pored 15 godina starije devojke, oglasio se Berkovićev menadžer!

Foto: instagram.com/radamanojlovic

Nedavno je u javnosti kao bomba odjenuka vest da je pevačica Rada Manojlović raskinula šestogodišnju vezu sa devet godina mlađim kolegom, Harisom Berkovićem, a danas se pojavila informacija da mladi pevač navodno krenuo dalje i utehu našao pored nove devojke, koje je takođe starija od njega, ali ovog puta, čak 15 godina.

Iako su mnogi verovali da će ljubav između dve uspešne zvezde "Granda" izdržati sve pritiske, te da će svoju ljubav krunisati brakom, do toga ipak nije došlo. Par se rastao, a Berković je u novu romansu uplovio samo dve nedelje nakon raskida sa pevačicom, saznaju mediji.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Rada Manojlović sa Harisom Berkovićem

Pevač je navodno svoju izabranicu nepoznatu javnosti upoznao na jednom nastupu preko zajedničkih prijatelja, međutim, Haris je ostao suzdržan i nije hteo da komentariše ove navode. Ipak, ovim povodom oglasio se njegov menadžer, Haris Halać, koji je otkrio da bivši estradni par već dugo nije zajedno, ali da Berković nije našao novu devojku, kako tvrde mnogi.

- Istina je da nema ništa više sa Radom, ali nema ni novu devojku. Slobodan je. Njih dvoje su raskinuli odavno, tako da se već navikao na to. Radi i uživa sa svojom porodicom u Gradačacu - rekao je Harisov menadžer za Pink.rs, stavivši tačku i na priče da se mlada zvezda "Granda" zbog navodne nove devojke posvađao sa porodicom.

Foto: youtube.com/printscreen

Haris Berković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading