BAKŠIŠ SKUPLJALA METLOM I ĐUBROVNIKOM: Radu Manojlović gađali parama, za par minuta skupila 200.000 dinara!

Autor:

Zabava

15.11.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radu Manojlović gosti nisu kitili na uobičajen način, već su je zatrpali hrpom novčanica, koje su bile posute po podu ispred pevačice, pa su ih skupljali metlom i đubrovnikom, u čemu im je pomagala i sama pevačica.

BAKŠIŠ SKUPLJALA METLOM I ĐUBROVNIKOM: Radu Manojlović gađali parama, za par minuta skupila 200.000 dinara!

Foto: N. Pančić

Pevačica Rada Manojlović važi za jednu od omiljenih pevačica u regionu, te često dobija ponude da nastupa na raznim proslavama koje su praćene ozbiljnim bakšišima.

Foto: tik tok rada manojlovic

 

Da je Rada u tome prevazišla i nekrunisanog kralja bakšiša Radišu Trajkovića Đanija, poznatog po ispijanju pića iz cipele, pokazuje dosad neviđena situacija u kojoj se pevačica snašla na prvu. Radu gosti nisu kitili na uobičajen način, već su je zatrpali hrpom novčanica, koje su bile posute po podu ispred pevačice, pa su ih skupljali metlom i đubrovnikom, u čemu im je pomagala i sama Manojlovićka.

Foto: tik tok rada manojlovic

 

Naime, Rada je pevala na jednoj svadbi u Beogradu, gde je većina gostiju bila iz Slovenije, a pevačica je napravila sjajnu atmosferu, za šta je bila odlično i nagrađena. Svatovi su bili veoma veseli, plesali su non-stop oko Rade, a uz pesme su lomili čaše, zbog čega su spremačice na podijum donele đubrovnik i metlu da bi sve počistile.

Foto: tik tok rada manojlovic

 

Međutim, neko od gostiju se dosetio kako da ova kućna pomagala upotrebi i u druge svrhe, što je izazvalo opštu pometnju ispred bine. Veseli gosti su pomoću metle i đubrovnika Radin bakšiš skupljali, pa ga ponovo bacali na pevačicu.

Foto: tik tok rada manojlovic

 

Ovaj postupak su ponavljali nekoliko puta, a Rada, poznata po tome da je pevačica iz naroda, u ovome nije videla ništa čudno, nego se snašla na prvu i pokazala da ova pomagala očito redovno koristi i kod kuće. Manojlovićka je bez problema nogom gurala novčanice na đubrovnik, pa posle mahala parama po sali dok je pevala okupljenim gostima.

Foto: tik tok rada manojlovic

 

Gosti su ovog puta bili široke ruke, pa je celi podijum oko Manojlovićke bio posut bakšišem. Na Radu su bacili preko 200.000 dinara, sve u novčanicama od 1.000 dinara. Celi ovaj performans su snimali neki od gostiju, pa je sve ubrzo završilo na društvenim mrežama.

Foto: tik tok rada manojlovic

 

Po broju pregleda za kratko vreme ovaj video sa svadbe je na Tik-toku pogledalo nekoliko hiljada ljudi, a Radu su svi podržali u snalaženju sa đubrovnikom, te je proglasili novom kraljicom bakšiša.

- "Bravo kraljice", "Može i sa poda, šta fali", "Kakav Đani, živela Rada" - samo su neki od komentara fanova na video-snimak koji kruži internetom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading