"BILA SAM SPREMNA DA IZAĐEM NA BINU, ALI...": Oglasila se Mia Borisavljević, pa otkrila zbog čega nije nastupila sinoć u Mladenovcu!

Autor:

Zabava

13.11.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mia Borisavljević nije izašla da peva pred publikom u klubu u Mladenovcu

"BILA SAM SPREMNA DA IZAĐEM NA BINU, ALI...": Oglasila se Mia Borisavljević, pa otkrila zbog čega nije nastupila sinoć u Mladenovcu!

Foto: youtube.com/printscreen

Mia Borisavljević odbila je da nastupi u jednog diskoteci u Mladenovcu, zbog čega se odmah nagađalo zašto je pevačica rešila da ostavi publiku i gazdu na cedilu. 

Name, kako je ranije rekao izvor sa lica mesta za Republiku, Borisavljevićevoj se nije dopao skup ljudi koji se pojavio na njenom nastupu, a sada se pevačica oglasila i rekla svoju stranu priče: 

- Želela sam da nastupim, zato sam i došla i bila spremna da izađem na binu, ali je vlasnik diskoteke došao pre nastupa i saopštio da nema novac da plati ono što je dogovoreno. Zapravo da ima, ali ne može- šokirala nas je Mia.

Republika

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Mia Borisavljević

-Da da,tim rečima, rekao je i da razmišlja da otvori svadbeni salon umesto diskoteke jer mu već nekoliko vikenda ne ide posao. Pa je najbolje da vrati ljudima pare od prodatih karata, a da mi ne nastupimo! Eto, to je to tako je bilo. Otišli smo bez skandala jer je to bila njegova želja i odluka- zaključila je pevačica za Alo!.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mia Borisavljević u emisiji "Magazin In"

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading