ZETEGNUTA KAO PRAĆKA: Isplivala slika Viki Miljković u trigrastom kupaćem kostimu, pevačica pokazala atribute za poželeti! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

15:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković svojevremeno se slikala za jedan časopis u kupaćem kostimu

ZETEGNUTA KAO PRAĆKA: Isplivala slika Viki Miljković u trigrastom kupaćem kostimu, pevačica pokazala atribute za poželeti! (FOTO)

Foto: ATA Images

Viki Miljković

Viki Miljković svi znaju po brojnih hitovima, ali i po tome što je redovna članica žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", ali pevačicu publika nije imala prilike često da vidi u kupaćem kostimu. 

Iako je karijeru gradila glasom, na samom počektu je pozirala na nekoliko naslovnih strana u provokativnom izdanju, pa je svima pokazala da je kompletan paketić.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Viki Miljković

Na jednoj Instagram stranici isplivala je fotografija na kojoj vidimo Viki kao crnku, sa osmehom na licu, a njen atraktivni izgled se zadržao i do današnjeg dana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Ona je ispozirala za jedan časopis samo u kupaćem kostimu sa leopard printom, a na pupku joj se jasno vidi i pirsing koji je Miljkovićeva kasnije skinula.

Podsetimo, Viki je u dugogodišnjem braku sa kompozitorem i harmonikašem Draganom Taškovićem Tašketom, a vezu sa sadašnjim suprugom u prvi mah njeni roditelji nisu podržali: 

- Pobegla sam od kuće. Otac je tek kasnije saznao. Brat me je dovezao u Beograd. Moji su bili protiv te veze, a ja sam već tada znala da je to prava ljubav. Nikada se nisam pokajala. Srećna sam što sam poslušala svoje srce - kaže Viki, koja navodi da možda ne bi pobegla da joj roditelji nisu zabranili da se viđa sa njim.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading