MANOJLOVIĆKA PREDMET SPRDNJE NA INTERNETU: Radu proglasili za Piksijevog pomoćnika!

Autor:

Zabava

06.12.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović postala komentator fudbalskih utakmica, pa prave mimove i zbijaju šale na njen račun

MANOJLOVIĆKA PREDMET SPRDNJE NA INTERNETU: Radu proglasili za Piksijevog pomoćnika!

Foto: ATA Images

Nakon što je srpsku reprezentaciju u meču sa Švajcarskom podržala hit fotkom u miniću i iznela taktiku, pevačica Rada Manojlović odlučila je da se oglašava i dalje, pa su je mnogi proglasili budućim Piksijevim pomoćnikom.

- Zovite Radmilu na RTS za stručnog saradnika, a od sledećih kvalifikacija da bude pomoćnik Piksiju - napisali su na Instagramu članovi jedne sportske stranice, a Rada im je brže-bolje odmah odgovorila:

- Hm, samo me žene pljuju i čude se, dok me muškarci uglavnom podržavaju i vodimo vrlo konstruktivne razgovore i opservacije timova, šta to govori o nama?! Da se žene stvarno razumeju u fudbal ili "žena je ženi vuk", kao što reče neko.

Rada Manojlović kao fudbalski stručnjak 

Urnebesni komentari su se nastavili, a brojni fanovi su, pored urnebesnih taktika, napravili i mim, gde su, umesto glave sudije, stavili Manojlovićkinu.

Foto: rada manojlovic tviter

 

- Čim Piksi da ostavku, tebe ćemo za selektora, ako ništa drugo, imaš mnogo lepše noge, a u fudbalu su noge najvažnije. P. S. za iste navijamo - šale su koje se nižu na pevačicin račun.

Iako se naša reprezentacija vratila sa Svetskog prvenstva, Rada je nastavila pomno da prati fudbal, te je i pred osminu finala u meču između Engleske i Senegala dala svoju opservaciju i taktiku:

- Ma samo da se ovi rastrče da im daju koji gol, pa da se posle zatvore. Ne volim nikako tu englesku školu, zategnuto, igra se na jedan gol i zatvara se utakmica (Totenhem i slično). Šteta što Mane ne igra, ne bi se ovi tako lako izvukli - poručila je pevačica, a zatim su usledili urnebesni komentari.

- Je l' ti sve ovo zaista znaš ili prepisuješ s nekog sajta - upitao ju je jedan znatiželjni fan, a Rada je odmah odgovorila:

- Znam, da, da, pogotovo kad je bila korona, baš sam pratila, tačno sam mogla skoro i rezultat da predvidim i golove, sad je malo drugačije jer iz sezone u sezonu je drugačija forma igrača i ne stižem toliko da pratim od posla, ali uglavnom znam sistem igre i kako se igra - zaključila je Rada.

Ovako je Rada govorila o bratu pevaču, Nenadu Manojloviću 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading