SPEKTAKL U NAJAVI: Borjanu sudi SKANDAL MAJSTOR! Svirao kraj meča u 86. minutu, pravdao se da mu je BOG TO REKAO da uradi!

Autor:

Sport

23.11.2022

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će doneti sreću golmanu Crvene zvezde?

SPEKTAKL U NAJAVI: Borjanu sudi SKANDAL MAJSTOR! Svirao kraj meča u 86. minutu, pravdao se da mu je BOG TO REKAO da uradi!

Foto: Tanjug/AP

Milan Borjan u dresu reprezentacije Kanade

Fudbalska reprezentacija Kanade počinje svoj put na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kanađani, predvođeni Milanom Borjanom, u sredu od 20 časova igraće protiv Belgije, a veoma je zanimljivo koga je FIFA odredila da sudi ovu utakmicu.

Janik Sikazve biće glavni arbitar ovog meča i to ne bi bilo čudno da on u centar pažnje svetske javnosti nije došao na utakmici Afričkog kupa nacija u kojoj je Tunis savladao Mali sa 1:0.

Arbitar iz Zambije je tada dva puta svirao kraj meča pre isteka 90 minuta, tačnije u 86. minutu. Prvo je ispravio svoju grešku i utakmica je nastavljena, a zatim je u  uspeo da tu grešku ponovi i pošalje igrače u svlačionicu a da nije završen 90. minut.

Da situacija bude još zanimljivija na meču su viđena dva penala, crveni karton i VAR provere!

Ovo je jedan od najvećih skandala i propusta u istoriji fudbala, a Sikazve je kasnije objasnio da je to uradio jer mu je Bog tako rekao!

Imao sam toplotni udar, ali moglo je biti mnogo gore. Kada sam stigao u bolnicu, rekli su mi da svakog trenutka mogu da upadnem u komu. Tog dana zamalo da završim u kovčegu. Ono što se dogodilo bilo je veoma opasno. Mislim da mi je Bog rekao da završim meč. Spasio me je - ispričao je sudija tada za "L'Ekip".

Očigledno mu je ovaj propust oprošten, pa je on dobio priliku da se nađe na velikoj sceni.

Sikazve će tako suditi jednom od glavnih favorita za titulu na Mundijalu, reprezentaciji Belgije u duelu sa selekcijom Kanade za koju brani golman Crvene zvezde, Milan Borjan.

Zaista, može se očekivati spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading