ORLOVI PREKINULI NIZ PORAZA: Jedinstvo će imati dosta posla do proleća!

Autor:

Sport

23.11.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Zone Zapad pred odlazak na zimsku pauzu Orlovi su gostovali ekipi Jedinstva u Mijatovcu. Sastav iz Jasenova upisao je sva tri boda rezultatom 5:2.

ORLOVI PREKINULI NIZ PORAZA: Jedinstvo će imati dosta posla do proleća!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Dve ekipe koje su bile u jakoj lošo formi pred poslednje kolo, Jedinstvo i dalje ne zna za bodove od starta sezone, dok su Orlovi bili u seriji od pet mečeva bez bodova. 

Republika

 

Od samog starta meča gosti agresivniji i sa više loptom u nogama. Domaći tim verovatno razočaran rezultatima tokom jesenjeg dela sezone bez prevelikog željnog momenta ulazi u utakmicu.

U 19. minutu viđen je prvi gol. Mićunović Milo uspeva da savlada Kovačevića za prednost Orlova.

Nekoliko minuta kasnije isti igrač duplira prednost svog tima.

U 32. minutu posle jednog oštrog starta dolazi do koškanja na terenu, rezultat te situacije bio je po jedan crveni karton na obe strane. Avramović kod domaćina, i Maletić u sastavu iz Jasenova morali su put svlačionica ranije od očekivanog.

Do kraja poluvremena Jedinstvo preko mladog Jovanovića smanjuje na 2:1.

Ubrzo posle starta drugih 45 minuta danas odlični Milćunović postiže novi gol i overava svoj het-trik. Oba trenera nešto kasnije izmenama su probali da unesu živosti na terenu.

Igrao se 71. minut kada su gosti rešili pitanje pobednika preko Brankovića za tada već visokih 4:1.

U poslednjim minutima meča viđena su još dva gola. Ćurić Vuk je savladao golmana Dinića za 4:2.

Mićunović pred kraj susreta postiže svoj četvrti gol i postavlja konačan rezultat na 5:2.

Ovom pobedom sastav Orlova skočio je na deobu desete pozicije na tabeli sa još dva tima. Ekipi Jedinstva verovatno predstoji jako težak zadatak da bi na proleće uspeli da izbore opstanak u Zoni Zapad.

Jedinstvo (Mijatovac) - Orlovi (Jasenovo) 2:5 (1:2)

Jedinstvo: Kovačević, Živanović, Stoiljković, Nikolić, Avramović, Jovanović, Zlatev, Ćurić, Krstić (od 58' Stojmenović), Stanković, Antonijević (od 65' Radenković)

Orlovi: Dinić (od 54' Kodić), Maletić, Aćimović, Dašić, Branković, Mićunović, Mijaličić, Knežević (od 74' Dramićanin), Stojanović (od 70' Vidojević), Lazarević (od 70' Marković), Ivošević (od 70' Stanić)

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading