GOLEADA RASTUŽILA JASENOVO: Orlove opila aleksandrovačka Župa!

Autor:

Sport

14.11.2022

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadali su se u Jasenovu da mogu prekinuti niz poraza, ali nakon prave goleade i velikog rezultatskog preokreta, gost je slavio.

GOLEADA RASTUŽILA JASENOVO: Orlove opila aleksandrovačka Župa!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Orlovi su u prethodna četiri susreta ostvarili isto toliko poraza. Redom su iz duela protiv crveno-belih kao pobednici izlazile ekipe ćuprijske Morave 1918 (0:3), Majdevo-Kupci (0:2), Rembas iz Resavice (4:7) i Vinogradar iz Zleginje (1:3), pa su svi u Jasenovu upravo duel protiv rivala iz Aleksandrovca videli kao priliku da se crni niz prekine.

 

Odlično su domaći fudbaleri otvorili utakmicu. Od starta su imali terensku inicijativu, a kao rezultat takvog odnosa snaga stiglo je i vođstvo uvodnim trenucima meča. Ipak, jedna greška domaće ekipe dovela je do poravnanja rezultata.

Ubrzo nakon primljenog pogotka Orlovi uspevaju da prednost vrate na svoju stranu, a u strelce se upisao Mićunović, evrogolom iz slobodnog udarca.

Nastavak susreta donosi potpuno drugačiju sliku na terenu. Aleksandrovčani su zagospodarili terenom i kao plod takve igre Župa stiže do poravnanja rezltata.

Nakon ovog pogotka utakmica se u potpunosti "otvorila". Činilo se da niti jedna ekipa nije zadovoljna podelom bodova, pa su se ređale šanse na obe strane. U finišu susreta gosti su bili spretniji i srećniji i stigli do pogotka za konačnih: Orlovi Jasenovo - Župa Aleksandrovac 2:3 (2:1).

Aleksandrovčani su sa nova tri boda napredovali na tabeli i sada zauzimaju 11. poziciju na tabeli Zone Zapad sa 17 osvojenih bodova, dok se ekipa iz Jasenova nalazi dve stepenice niže sa isto toliko bodova manje.

Foto: FK Orlovi Jasenovo

FK Orlovi Jasenovo

 

Zona Zapad, 14. kolo:

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Jedinstvo (Mijatovac) 13:0

Blagotin (Poljna) - Vinogradar (Zleginje) 3:1

Sloga (Despotovac) - Rembas (Resavica) 1:0

Trstenik PPT (Trstenik) - Majdevo-Kupci (Majdevo) 6:1

Mladi borac (Sedlare) - Morava 1918 (Ćuprija) 2:7

OFK Lugomir (Rakitovo) - Kušiljevo (Kušiljevo) 1:1

Orlovi (Jasenovo) - Župa (Aleksandrovac) 2:3

Levač (Rekovac) - Juhor (Obrež) 3:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading