DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Lešnica je bila epicentar mačvanskog fudbala - u sjajnoj atmosferi Vidojevica savladala rivala iz Lipničkog Šora!

Autor:

Sport

14.11.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi je opravdao očekivanja.

DERBI OPRAVDAO OČEKIVANJA: Lešnica je bila epicentar mačvanskog fudbala - u sjajnoj atmosferi Vidojevica savladala rivala iz Lipničkog Šora!

Foto: FK Vidojevica

Fudbaleri Vidojevice u poslednja četiri meča Mačvanske okružne lige ostvarili su dva trijumfa. Prvo su igrači iz Lešnice sa ubedljivih 3:0 savladali Jedinstvo iz Štitara, da bi tri boda zabeležili i u duelu sa Rudarom iz Brasine (2:1) i u pozitivnoj atmosferi dočekali derbi duel sa rivalom iz Lipničkog Šora.

 

Gotovo 400 navijača na igralištu u Lešnici nadalo se uspehu svojih ljubimaca i begu iz zone koja na kraju ovosezonskog takmičenja vodi u niži rang takmičenja.

Međutim, po domaćina susret nije najbolje započeo. Već u 9. minutu nakon nespretne intervencije beka Damjana Savića, fudbaleri Sloge su imali kazneni udarac. Ipak, gosti nisu uspeli da stignu do prednosti pošto je lopta završila iznad prečke domaćeg golmana.

Promašeni jedanaesterac uticao je na goste, pa su fudbaleri Vidojevice zagospodarili terenom i kao rezultat stanja na travnatom tepihu, domaćin u 19. minutu stiže do prednosti, a u listu strelaca upisao se Ivan Kostadinović.

U nastavku susreta domaći fudbaleri su nastavili sa atacima ka golu Sloge iz Lipničkog Šora, a novi pogodak viđen je u 59. minutu kada je mrežu gostiju zatresao Mladen Josić za konačnoh: Vidojevica - Sloga Lipnički Šor 2:0 (1:0).

Po okončanju meča usledilo je veliko slavlje domaćih fudbalera i navijača.

Već u narednom kolu fudbaleri Vidojvice imaju priliku da još više povećaju bodovni saldo pred odlazak na zimsku pauzu pošto će u 15. kolu Mačvanske okružne lige gostovati u Badovincima ekipi Drine, ekipi koja u dosadašnjem toku šampionata nema osvojen niti jedan bod.

Foto: FK Vidojevica

Slavlje igrača i navijača FK Vidojevice

 

- Mačvanska okružna liga, 14. kolo:

Vidojevica (Lešnica) - Sloga (Lipnički Šor) 2:0

Antimon (Zajača) - Rudar (Brasina) 3:1

Majur (Majur) - Jedinstvo (Štitar) 0:3

Jevremovac (Jevremovac) - Rodrinje (Lozničko Polje) 2:6

Lipolist (Lipolist) - Jedinstvo (Mali Zvornik) 4:0

Gučevo 1929 (Banja Koviljača) - Drina (Ljubovija) 3:1

Mladi borac (Dublje) - Hajduk Stanko (Crna Bara) 1:0

Drina (Badovinci) - Karađorđe (Mišar) 1:6

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading