KO PREKIDA SERIJU PORAZA: Orlovi sleću u Mijatovac i nadaju se bodovima!

Autor:

Sport

18.11.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Zone Zapad ekipa Jedinstva iz Mijatovca dočekuje Orlove. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

KO PREKIDA SERIJU PORAZA: Orlovi sleću u Mijatovac i nadaju se bodovima!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Oba tima nalaze se u donjem delu tabele u jako lošoj formi, pa će ovaj meč biti prilika za upisivanje novih bodova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta ekipa Jedinstva je dugogodišnji član Zone Zapad. Pretežno su bili u donjem delu tabele, ali u trenutnoj situaciji pred poslednji meč u jesenjeg delu prvenstva do sada nisu bili. Poslednje mesto na tabeli bez bodova, tri boda više ima Juhor, a pet ima Lugomir. Te tri ekipe izdvojile su se kao glavni konkuretni za prelazak u niži rang. 

O timu iz Mijatovca se ne može puno toga pohvalnog reći, samo osam golova postigli su do sada. Jedini meč u kojem su izgubili sa jednim golom razlike bio je protiv tima Levač, rezultat je bio 3:2. 

Ekipa igra jako loše i potrebno im je pravo čudo na proleće kako se ne bi našli u situaciji da ispadnu na kraju sezone.

U nedelju im na megdan stiže sastav Orlova. Takođe ekipa koja se nalazi u jako lošoj poziciji, prvi su tim iznad trojke na dnu tabele. Ako je za utehu beže 10 bodova Lugomiru.

Igrači Jasenova trenutno se nalaze u seriji od pet mečeva bez osvojenih bodova. U toku ove sezone na gostovanjima su u šest mečeva uspeli da upišu dve pobede i četiri poraza. 

Iz gostujućeg tabora pred nedeljni duel poručuju:

- Gostujemo poslednjeplasiranoj ekipi, ali to ne znači da smo već upisali bodove. Osetili smo već na svojoj koži da favorit i stanje na tabeli ne znače puno. Trebamo pokazati kvalitet na terenu i završiti ovu polusezonu na najbolji mogući način, a to je u ovom slučaju samo pobeda.

Prošle sezone u direktnim susretima ove dve ekipe slavili su domaći sastavi. Jedinstvo je na svom terenu bilo bolje rezultatom 3:1. U Orlovom gnezdu rezultat je bio 4:1.

Jedinstvo (Mijatovac) - Orlovi (Jasenovo)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren Jedinstva

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading