KRALJA ČARLSA III PONOVO GAĐALI JAJIMA: Šetnja Lutonom se pretvorila u noćnu moru, obezbeđenje reagovalo (VIDEO)

Autor:

Svet

06.12.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kralj Čarls III je morao da odloži pozdravljanje sa okupljenim građanima Lutona.

KRALJA ČARLSA III PONOVO GAĐALI JAJIMA: Šetnja Lutonom se pretvorila u noćnu moru, obezbeđenje reagovalo (VIDEO)

Foto: Profimedia

Kralj Čarls III u šetnji Lutonom

Zbog sumnje da je bacio jaje u pravcu kralja Čarlsa III, britanska policija je uhapsila dvadesettrogodišnjeg mladića.

Veruje se da je meta bio monarh dok je šetao centrom Lutona, prenosi Daily Mail.

Kralja je obezbeđenje zatim malo povuklo u stranu, a nešto kasnije je nastavio da se pozdravlja sa okupljenim građanima.

Do incidenta dolazi mesec dana pošto je kralj Čarls gađan jajima u Jorku. Jaja je tada bacio čovek koji je uzvikivao da je Britanija "izgrađena krvlju robova".

Policija Velike Britanije je privela muškarca nakon što je gađao jajima kralja Čarlsa III i kraljicu suprugu tokom šetnje u Jorku.

"Projektili" su za dlaku promašili kralja Čarlsa III dok su članovi kraljevske porodice pozdravljali ljude u gradskom baru Miklegate.

Ljudi u masi su zviždali i uzvikivali "Bože čuvaj kralja“ i "sram te bilo“.

 

Kada su jaja "sletela", čovek iz obezbeđenja se postavio pored kralja i nakratko ga držao za rame.

Čulo se kako demonstrant viče "ova zemlja je izgrađena na krvi robova" dok je privođen.

Kralj Čarls III je zamalo ugazio u jedno od jaja, ali je izgledao smiren i nastavio je da hoda.

 

Britanski ralj Čarls pokazao je priličnu hrabrost, ali i volju da nastavi s dužnošću nakon što je bio zasut s jajima prilikom posete Jorku, otkrio je profesionalni čitač s usana za Mirror.

 

Britanski se monarh nastavio rukovati s okupljenima dok su jaja letela u njegovom smeru, napravivši tek malu pauzu kako bi pogledao razbijene ljuske na tlu.

Čitač s usana Džeremi Friman rekao je za Mirror da veruje da zna šta je kralj rekao neposredno nakon samog incidenta. Navodno se jednostavno nastavio rukovati s damom s crvenim šeširom nonšalantno joj govoreći: "Drago mi je da smo se upoznali".

Nakon toga se, navodi Friman, kralj okrenuo prema dami u vojnoj uniformi koja je usred gomile zviždala zbog bacanja jaja i dobacio joj: "Sve je u redu, idemo dalje". Par sekundi kasnije, monarha su mogli videti kako se okreće prema jednom od policijskih službenika i pita: "Je li sve u redu?", a čitač s usana veruje da mu je policajac odgovorio: "Zbrinut je".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading