KRALJA ČARLSA GAĐALI JAJIMA: Čitač s usana otkrio šta je britanski monarh govorio tokom incidenta

Autor:

Svet

10.11.2022

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski ralj Čarls pokazao je priličnu hrabrost, ali i volju da nastavi s dužnošću nakon što je bio zasut s jajima prilikom posete Jorku, otkrio je profesionalni čitač s usana za Mirror.

KRALJA ČARLSA GAĐALI JAJIMA: Čitač s usana otkrio šta je britanski monarh govorio tokom incidenta

Foto: Tanjug-AP

Naime, kralja i kraljicu dočekali su gradski čelnici u Jorku kad su na njih bačena četiri jaja koja su, srećom, sva promašila cilj pre nego što je par odveden na sigurno.

Nakon toga moglo se čuti kako usamljeni protestant viče: "Ova je zemlja izgrađena na krvi robova", dok ga je nekoliko policajaca u rvačkom zahvatu bacilo na tlo, pre no što je uhapšen.

Uz to, posmatrači događaja iz okupljene gomile počeli su na to skandirati: "Bože čuvaj kralja" te "sram te bilo" na bacača jaja.

Britanski se monarh nastavio rukovati s okupljenima dok su jaja letela u njegovom smeru, napravivši tek malu pauzu kako bi pogledao razbijene ljuske na tlu.

Čitač s usana Džeremi Friman rekao je za Mirror da veruje da zna šta je kralj rekao neposredno nakon samog incidenta. Navodno se jednostavno nastavio rukovati s damom s crvenim šeširom nonšalantno joj govoreći: "Drago mi je da smo se upoznali".

Nakon toga se, navodi Friman, kralj okrenuo prema dami u vojnoj uniformi koja je usred gomile zviždala zbog bacanja jaja i dobacio joj: "Sve je u redu, idemo dalje". Par sekundi kasnije, monarha su mogli videti kako se okreće prema jednom od policijskih službenika i pita: "Je li sve u redu?", a čitač s usana veruje da mu je policajac odgovorio: "Zbrinut je".

Inače, osumnjičenog su kasnije odvela dvojica policajaca s lisicama na rukama i zavezanih nogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading