BAHATO, ILI?! SKUPOCENIM JAGUAROM NA BICIKLISTU: Situacija u saobraćaju izazvala buru na Internetu - snimak šokirao svet (VIDEO)

Autor:

Svet

26.11.2022

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi kako ispred Jaguara F-Pace stoji biciklista, a onda vozač dodaje gas...

BAHATO, ILI?! SKUPOCENIM JAGUAROM NA BICIKLISTU: Situacija u saobraćaju izazvala buru na Internetu - snimak šokirao svet (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/streetdrama_uk

Jaguarom preko bicikla i bicikliste

Jedan biciklista u Londonu i vozač skupocenog Jaguara F-Pace žestoko su se posvađali na ulici, a malo je falilo da se ovaj sukob u saobraćaju okonča sa teškim posledicama.

Snimak nesvakidašnjeg incidenta osvanuo je na internetu, a biciklista je za britanske medije izneo detalje kako mu je bicikl pretvoren u hrpu neupotrebljivog gvožđa pod točkovima Jaguara.

Na snimku se vidi kako ispred Jaguara F-Pace stoji biciklista i drži telefon na uhu, a svoj bicikl ispred sebe. Ubrzo, vozač luksuznog terenca daje gas i počinje gaziti bicikl i čoveka koji se na vreme izmakao, pa je prošao bez ozbiljnijih povreda, međutim bicikl nije dobro prošao.

- Telefonom sam zvao policiju. Vozio sam bicikl prema severu, a neoprezni vozač Jaguara je pokušao skrenuti preko mene u Brondesbury levo. Uspeo je da se zaustavi, a da me ne udari, ali sam stao da mu kažem da mora biti oprezniji. Međutim, on je nastavio da vozi, gurajući mene i bicikl oko jednog metra. Rekao sam da mi sada trebaju njegovi podaci o osiguranju jer mi je možda oštetio prednji točak pri tom prvom dodiru - izjavio je biciklista za portal road.cc.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SDUK (@streetdrama_uk)

 

Na tome je moglo i ostati, svi su živi i zdravi, štete nema i obojica su mogli napustiti mesto događaja uz izvinjenje. Ipak, biciklista je blokirao SUV, ograničivši mu kretanje i krenuo je da zove policiju, a bahati vozač Jaguara je dao gas i krenuo da gazi i biciklistu i njegov bicikl!

Nakon što mu je pregazio bicikl vozač Jaguara je izlašao sa namerom da se obračuna s biciklistom koji na telefon govori policiji "Sad mi opet preti."

 

 

Tada su se umešali prolaznici kako bi smirili strasti i sprečili fizički obračun. Neki od neposrednih očevidaca, međutim, kažu da je u pravu biciklista, a drugi vozač terenca kojem je onemogućeno kretanje. Neki su rekli da su obojica krivi... Konačni sud ko je u pravu daće policija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading