OGLASILA SE SLOBINA TAŠTA! Jelenina majka otkrila detalje iz porodilišta - evo zašto Radanović nije prisustvovao rođenju sina!

Autor:

Zabava

21.02.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobi Radanoviću su, kako otkriva tašta Beba, našli bakteriju u nosu, te zbog toga nije prisustvovao porođaju supruge Jelene.

OGLASILA SE SLOBINA TAŠTA! Jelenina majka otkrila detalje iz porodilišta - evo zašto Radanović nije prisustvovao rođenju sina!

Foto: eStock

Sloba Radanović, Jelena Đuričanin

Tašta Slobe Radanovića, Beba, presrećna je zbog dolaska četvrtog unučeta koje je došlo na svet. Tri unuka ima od ćerke Jelene, koja je u braku sa pevačem, a jedno od druge naslednice koja javno nije eksponirana.

Beba je sa zetom bila u bolnici i za naš portal podelila utiske:

- Hvala vam puno na čestitkama. Divno se osećam. Prvo je bila velika strepnja i uzbuđenje, a onda sreća, olakšanje i radost. Unuk se zove Damjan. To su Jeca i Sloba smislili, jer često posećuju manastire, i po manastiru na Kosovu i Metohiji svetog Kozme i Damjana rešili da njihovo prvo dete dobije ime - kaže ona.

Republika

Foto: repubika.rs

 

Jelenina majka tvrdi da je beba isti otac.

- Videla sam fotografiju bebe. Isti je tata. Dobio je najviše oceneod lekara - deset od deset. Ima 3,290 grama. Mama se oseća odlično, sve je lepo prošlo. Carski rez je u pitanju. Bila je budna, svesna i videla je odmah bebu. Smeje se i srećna je što je ponovo postala mama. Sloba takođe ne skida osmeh sa lica, trebalo je da prisustvuje porođaju, ali pošto su mu našli baketiju u nosu, za svaki slučaj su odustali. Ja sam bila sa zetom i čekala lepe vesti. Mnogo je srećan i ljudi ga samo zovu da čestitaju - kaže Beba, Jelenina majka, za Kurir.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sloba i Jelena Radanović dobili sina

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

22.02.2023 16:36

A tko mu je napravil?