PRVO OGLAŠAVANJE SLOBE RADANOVIĆA NAKON ŠTO JE POSTAO OTAC! Jelena na svet donela sina, pevač samo što ne zaplače! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.02.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba i Jelena Radanović postali su roditelji malom Damjanu.

Pevač Sloba Radanović danas je po prvi put postao otac, kada je njegova supruga Jelena na svet donela dečaka, kojem su ponosni roditelji dodelili ime Damjan.

Ekipa portala Republika sačekala je Slobu ispred privatne klinike na Novom Beogradu gde se njegova izabranica porodila, te je prve utiske o najznačajnijoj ulozi u životu podelio upravo sa nama.

- Sve je super prošlo, Jelena je dobro, presrećan sam... Kao na sedmom nebu! Video sam sina na slikama, zamalo da zaplačem... Malo možda i jesam! (smeh) Prelep osećaj zaista, želim svakom da doživi ovo. Sve je, hvala Bogu, u najboljem u redu, sada ćemo da organizujemo i slavlje kako dolikuje - rekao je Radanović za Republiku odmah nakon Jeleninog porođaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading