SVE JE SPREMNO ZA ROĐENJE MALOG RADANOVIĆA! Sloba iskeširao 5.000 EVRA za privatnu kliniku, pogledajte šta se dešava u PORODILIŠTU! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2023

22:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Radanovića uskoro će na svet doneti sina, a Sloba Radanović će po prvi put postati otac.

SVE JE SPREMNO ZA ROĐENJE MALOG RADANOVIĆA! Sloba iskeširao 5.000 EVRA za privatnu kliniku, pogledajte šta se dešava u PORODILIŠTU! (FOTO)

Foto: ATA Images

Jelena Đuričanin

Poznati pevač i bivši učesnik "Zadruge", Sloba Radanović, sitno odbrojava do dana kada će postati otac. Njegova supruga Jelena u podmakloj je trudnoći, te se porođaj očekuje svakog trenutka, a lepa trudnica se oseća odlično.

Naime, prema pisanjima Pinka, pevač je nedavno viđen ispred jedne privatne klinike na Novom Beogradu, u kojoj porođaj košta vrtoglavih pet hilljada evra. Da se nije štedelo kada je u pitanju rođenje naslednika govori i činjenica da je Jelena krenula u bolnicu tip-top sređena u novim krpicama koje je pazarila samo za ovu priliku.

Republika

Foto: instagram.com/jeja.radanovic

Jelena, surpuga Slobe Radanovića samo što se ne porodi

- Spavaćicu mi je kupio sin - rekla je Radanovićka, pozirajući u kombinaciji nežno ljubičaste boje, pokazavši i stomak do zuba.

Inače, da je Jelena primljena u porodilište potvrđuje i identifikaciona tračica koju ushićena trudnica nosi na ruci, a iz ruku ne ispušta pravoslavni molitvenik.

Republika

Foto: instagram.com/jeja.radanovic

Jelena Radanović u porodilištu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

20.02.2023 22:25

Opet sve lažu. Kako ih nije sramota da stalno lažu?