AKO SE DESI NEŠTO NEPREDVIĐENO! Sloba Radanović i Jelena sitno broje do porođaja! Pevač otkrio da li PANIČI i šta su ih pitali njeni sinovi!

Autor:

Zabava

06.02.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena sitno broje do dolaska prinove na svet!

AKO SE DESI NEŠTO NEPREDVIĐENO! Sloba Radanović i Jelena sitno broje do porođaja! Pevač otkrio da li PANIČI i šta su ih pitali njeni sinovi!

Foto: eStock

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović Pevač uskoro će postati otac jer je njegova supruga Jelena u poodmakloj trudnoći. Bračni par će uskoro dobiri dečaka, kojem se neizmerno raduju, što pevač ne krije.

Supružnici su prethodnih dana odmarali na Kopaoniku, međutim, pevač priznaje da se baš i nije odmorio.

- Bilo nam je super. Tri-četiri dana, ne znam koliko se to može nazvati odmorom, ali... Tamo gomilu ljudi poznajem, uvek neko dođe, prođe. Po ceo dan smo bili aktivni, nismo nešto ni odmorili - kaže Sloba, koji sve češće razmišlja o porođaju svoje izabranice.

Republika

Foto: ATA Images

Sloba Radanović sa trudnom suprugom Jelenom

Uglavnom je sve to isplanirano već, ima neko ko to sve vodi, ali prođe mi kroz glavu gde ću se zateći u tom momentu u slučaju da se desi nešto nepredviđeno. Sve će to biti kako Bog kaže. Ne paničim. Iskreno, jedva čekam, nisam neki paničar. Mislim da ću se snaći kako treba - priznaje Sloba.

Njegova supruga ima dvojicu sinova iz prvog braka, koji žive sa njima. I oni jedva čekaju brata.

- Znatiželjni su, jesu. Pitali su nas koje ćemo ime da damo, da li će da ga brane oni, kao mlađeg brata... Slatke situacije - rekao je Sloba u "Premijeri".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ja

06.02.2023 22:03

Sloba paniči kao da se on porađa.

Kiki

07.02.2023 12:58

@Ja - Sloba se utovio kao da je trudan.